VANCRAEYNEST

Contactgegevens VANCRAEYNEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANCRAEYNEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANCRAEYNEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDHOEKSTRAAT 15; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56411756 (+32-56411756) 56411756 (+32-56411756)

Fax (fax): +32 (55) 774-27-60 +32 (55) 774-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANCRAEYNEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANCRAEYNEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANCRAEYNEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANCRAEYNEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANCRAEYNEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANCRAEYNEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANCRAEYNEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANCRAEYNEST
Products information VANCRAEYNEST

BTW identificatienummer (tax): BE01328491210
Ondernemingsnummer: 7916717529
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VANCRAEYNEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANCRAEYNEST
(Get full report from official database of BE for VANCRAEYNEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANCRAEYNEST
Addition kinds of activities for VANCRAEYNEST

20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood

Werken bij VANCRAEYNEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANCRAEYNEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANCRAEYNEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANCRAEYNEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

 • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

 • Inpakker (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

  Regio: BAASRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student orderpicking (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

 • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

 • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: ELDI

  Type: Zelfstandige activiteit

  U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

 • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: PALACE

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van VANCRAEYNEST in sociale netwerken
Look for responds of VANCRAEYNEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANCRAEYNEST. Laat een reactie achter voor VANCRAEYNEST. VANCRAEYNEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANCRAEYNEST. Leave a respond for VANCRAEYNEST. VANCRAEYNEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANCRAEYNEST op de google maps. Adres en contacten VANCRAEYNEST
Location of VANCRAEYNEST on the google maps. Address and contacts of VANCRAEYNEST

Andere gerelateerde bedrijven als come VANCRAEYNEST VANCRAEYNEST: BELDANROTORSPORT | Ferme de la Comogne | VANGRONSVELD CARLA (OPTIEK) | Schréder nv Uitrusting | AUTO 5

Other related companies as VANCRAEYNEST: BELDANROTORSPORT | Ferme de la Comogne | VANGRONSVELD CARLA (OPTIEK) | Schréder nv Uitrusting | AUTO 5

VANCRAEYNEST is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANCRAEYNEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328491210. Het bedrijf VANCRAEYNEST bevindt zich op het adres: ZUIDHOEKSTRAAT 15; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in VANCRAEYNEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANCRAEYNEST is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANCRAEYNEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANCRAEYNEST, openstaande posities, locatie van VANCRAEYNEST op de kaart.

VANCRAEYNEST is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANCRAEYNEST, company assigned to the tax number BE01328491210. The company VANCRAEYNEST is located at the address: ZUIDHOEKSTRAAT 15; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in VANCRAEYNEST were not found.
The main activity of VANCRAEYNEST is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANCRAEYNEST is not available. You also can look at reviews of VANCRAEYNEST, open positions, location of VANCRAEYNEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANCRAEYNEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANCRAEYNEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANCRAEYNEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANCRAEYNEST, employees, financial statistics.