VAN MALDEREN

Contactgegevens VAN MALDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MALDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MALDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMERSTRAAT 106; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52332643 (+32-52332643) 52332643 (+32-52332643)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MALDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MALDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MALDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MALDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MALDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MALDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MALDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MALDEREN
Products information VAN MALDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN MALDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MALDEREN
(Get full report from official database of BE for VAN MALDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MALDEREN
Addition kinds of activities for VAN MALDEREN

274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
31990306. Zitgordels, leer | Seat belts, leather
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals

Werken bij VAN MALDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MALDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MALDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MALDEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

 • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: QUALITY SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

 • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

 • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

 • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

 • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van VAN MALDEREN in sociale netwerken
Look for responds of VAN MALDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MALDEREN. Laat een reactie achter voor VAN MALDEREN. VAN MALDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MALDEREN. Leave a respond for VAN MALDEREN. VAN MALDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MALDEREN op de google maps. Adres en contacten VAN MALDEREN
Location of VAN MALDEREN on the google maps. Address and contacts of VAN MALDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MALDEREN VAN MALDEREN: VOEDING OBELIX | METACO | ANDRE SCHABON | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Hubrechts Carl

Other related companies as VAN MALDEREN: VOEDING OBELIX | METACO | ANDRE SCHABON | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Hubrechts Carl

VAN MALDEREN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MALDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf VAN MALDEREN bevindt zich op het adres: KAMERSTRAAT 106; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in VAN MALDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MALDEREN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MALDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MALDEREN, openstaande posities, locatie van VAN MALDEREN op de kaart.

VAN MALDEREN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MALDEREN, company assigned to the tax number BE04214324951. The company VAN MALDEREN is located at the address: KAMERSTRAAT 106; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in VAN MALDEREN were not found.
The main activity of VAN MALDEREN is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MALDEREN is not available. You also can look at reviews of VAN MALDEREN, open positions, location of VAN MALDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MALDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MALDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MALDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MALDEREN, employees, financial statistics.