HERVE MAMPAERT

Contactgegevens HERVE MAMPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERVE MAMPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERVE MAMPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 84; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625169 (+32-93625169) 93625169 (+32-93625169)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERVE MAMPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERVE MAMPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERVE MAMPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERVE MAMPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERVE MAMPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERVE MAMPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERVE MAMPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERVE MAMPAERT
Products information HERVE MAMPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HERVE MAMPAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERVE MAMPAERT
(Get full report from official database of BE for HERVE MAMPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERVE MAMPAERT
Addition kinds of activities for HERVE MAMPAERT

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
5021. Meubilair | Furniture
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation

Werken bij HERVE MAMPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERVE MAMPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERVE MAMPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERVE MAMPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van HERVE MAMPAERT in sociale netwerken
Look for responds of HERVE MAMPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERVE MAMPAERT. Laat een reactie achter voor HERVE MAMPAERT. HERVE MAMPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERVE MAMPAERT. Leave a respond for HERVE MAMPAERT. HERVE MAMPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERVE MAMPAERT op de google maps. Adres en contacten HERVE MAMPAERT
Location of HERVE MAMPAERT on the google maps. Address and contacts of HERVE MAMPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HERVE MAMPAERT HERVE MAMPAERT: TIME LIMIT (ETS BELGE DU) SA | COFORGLASS EXPLOITATION | ENERGIE | DENIS WAELBROECK | F. RUBENS

Other related companies as HERVE MAMPAERT: TIME LIMIT (ETS BELGE DU) SA | COFORGLASS EXPLOITATION | ENERGIE | DENIS WAELBROECK | F. RUBENS

HERVE MAMPAERT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERVE MAMPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf HERVE MAMPAERT bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 84; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in HERVE MAMPAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERVE MAMPAERT is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERVE MAMPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERVE MAMPAERT, openstaande posities, locatie van HERVE MAMPAERT op de kaart.

HERVE MAMPAERT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERVE MAMPAERT, company assigned to the tax number BE04528533935. The company HERVE MAMPAERT is located at the address: SCHOOLSTRAAT 84; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in HERVE MAMPAERT were not found.
The main activity of HERVE MAMPAERT is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HERVE MAMPAERT is not available. You also can look at reviews of HERVE MAMPAERT, open positions, location of HERVE MAMPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERVE MAMPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERVE MAMPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERVE MAMPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERVE MAMPAERT, employees, financial statistics.