FRANS ANTHONISSEN

Contactgegevens FRANS ANTHONISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS ANTHONISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS ANTHONISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAKEN 2; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36698416 (+32-36698416) 36698416 (+32-36698416)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS ANTHONISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS ANTHONISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS ANTHONISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS ANTHONISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS ANTHONISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS ANTHONISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS ANTHONISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS ANTHONISSEN
Products information FRANS ANTHONISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FRANS ANTHONISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS ANTHONISSEN
(Get full report from official database of BE for FRANS ANTHONISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS ANTHONISSEN
Addition kinds of activities for FRANS ANTHONISSEN

226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
36480202. Strobe verlichting systemen | Strobe lighting systems
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety

Werken bij FRANS ANTHONISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS ANTHONISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS ANTHONISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS ANTHONISSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

 • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

 • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

 • Transportplanner (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

 • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • KELNER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

 • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van FRANS ANTHONISSEN in sociale netwerken
Look for responds of FRANS ANTHONISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS ANTHONISSEN. Laat een reactie achter voor FRANS ANTHONISSEN. FRANS ANTHONISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS ANTHONISSEN. Leave a respond for FRANS ANTHONISSEN. FRANS ANTHONISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS ANTHONISSEN op de google maps. Adres en contacten FRANS ANTHONISSEN
Location of FRANS ANTHONISSEN on the google maps. Address and contacts of FRANS ANTHONISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS ANTHONISSEN FRANS ANTHONISSEN: Media House Service | SELECT BELGIUM | BUREAU BOGEMANS | Parochiecentrum Paroza | Rallye

Other related companies as FRANS ANTHONISSEN: Media House Service | SELECT BELGIUM | BUREAU BOGEMANS | Parochiecentrum Paroza | Rallye

FRANS ANTHONISSEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS ANTHONISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf FRANS ANTHONISSEN bevindt zich op het adres: BRAKEN 2; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in FRANS ANTHONISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS ANTHONISSEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS ANTHONISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS ANTHONISSEN, openstaande posities, locatie van FRANS ANTHONISSEN op de kaart.

FRANS ANTHONISSEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS ANTHONISSEN, company assigned to the tax number BE03700714111. The company FRANS ANTHONISSEN is located at the address: BRAKEN 2; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in FRANS ANTHONISSEN were not found.
The main activity of FRANS ANTHONISSEN is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS ANTHONISSEN is not available. You also can look at reviews of FRANS ANTHONISSEN, open positions, location of FRANS ANTHONISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS ANTHONISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS ANTHONISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS ANTHONISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS ANTHONISSEN, employees, financial statistics.