DIRK BRESSELEERS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DIRK BRESSELEERS
Private companiesFood Stores • DIRK BRESSELEERS

Contactgegevens DIRK BRESSELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK BRESSELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK BRESSELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENENDRIESSTRAAT 2; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36773290 (+32-36773290) 36773290 (+32-36773290)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK BRESSELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK BRESSELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK BRESSELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK BRESSELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK BRESSELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK BRESSELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK BRESSELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK BRESSELEERS
Products information DIRK BRESSELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DIRK BRESSELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK BRESSELEERS
(Get full report from official database of BE for DIRK BRESSELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK BRESSELEERS
Addition kinds of activities for DIRK BRESSELEERS

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
50310201. Geëmailleerd tileboard | Enameled tileboard
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon

Werken bij DIRK BRESSELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK BRESSELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK BRESSELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK BRESSELEERS. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Keukenhulp/hulpkok (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok.

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Fnac Belgium

  Type: Vaste Job

  Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

 • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DIRK BRESSELEERS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK BRESSELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK BRESSELEERS. Laat een reactie achter voor DIRK BRESSELEERS. DIRK BRESSELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK BRESSELEERS. Leave a respond for DIRK BRESSELEERS. DIRK BRESSELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK BRESSELEERS op de google maps. Adres en contacten DIRK BRESSELEERS
Location of DIRK BRESSELEERS on the google maps. Address and contacts of DIRK BRESSELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK BRESSELEERS DIRK BRESSELEERS: FLHGC-HANOS ANTWERPEN NV | Manueeltje ('t) | PARC DE MARIEMONT | Biava Georges Etablissement SPRL | MEUBELEN MOERMANS

Other related companies as DIRK BRESSELEERS: FLHGC-HANOS ANTWERPEN NV | Manueeltje ('t) | PARC DE MARIEMONT | Biava Georges Etablissement SPRL | MEUBELEN MOERMANS

DIRK BRESSELEERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK BRESSELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf DIRK BRESSELEERS bevindt zich op het adres: GROENENDRIESSTRAAT 2; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in DIRK BRESSELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK BRESSELEERS is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK BRESSELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK BRESSELEERS, openstaande posities, locatie van DIRK BRESSELEERS op de kaart.

DIRK BRESSELEERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK BRESSELEERS, company assigned to the tax number BE09074951171. The company DIRK BRESSELEERS is located at the address: GROENENDRIESSTRAAT 2; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in DIRK BRESSELEERS were not found.
The main activity of DIRK BRESSELEERS is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK BRESSELEERS is not available. You also can look at reviews of DIRK BRESSELEERS, open positions, location of DIRK BRESSELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK BRESSELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK BRESSELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK BRESSELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK BRESSELEERS, employees, financial statistics.