SPIESSENS BRUNO

Contactgegevens SPIESSENS BRUNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIESSENS BRUNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIESSENS BRUNO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUURSESTEENWEG 325; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38893041 (+32-38893041) 38893041 (+32-38893041)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIESSENS BRUNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIESSENS BRUNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIESSENS BRUNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIESSENS BRUNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIESSENS BRUNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIESSENS BRUNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIESSENS BRUNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIESSENS BRUNO
Products information SPIESSENS BRUNO

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SPIESSENS BRUNO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIESSENS BRUNO
(Get full report from official database of BE for SPIESSENS BRUNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIESSENS BRUNO
Addition kinds of activities for SPIESSENS BRUNO

228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
51910107. pesticiden | Pesticides

Werken bij SPIESSENS BRUNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIESSENS BRUNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIESSENS BRUNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIESSENS BRUNO. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

 • Magazijnier (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

 • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

 • Chauffeur CE (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: VANDAMME

  Type: Vaste Job

  Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

 • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

 • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SPIESSENS BRUNO in sociale netwerken
Look for responds of SPIESSENS BRUNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIESSENS BRUNO. Laat een reactie achter voor SPIESSENS BRUNO. SPIESSENS BRUNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIESSENS BRUNO. Leave a respond for SPIESSENS BRUNO. SPIESSENS BRUNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIESSENS BRUNO op de google maps. Adres en contacten SPIESSENS BRUNO
Location of SPIESSENS BRUNO on the google maps. Address and contacts of SPIESSENS BRUNO

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIESSENS BRUNO SPIESSENS BRUNO: ORGANISATIEBUREEL LAMENS | Van Hoecke Ch | LAND ROVER | STASSIN | De Klokke

Other related companies as SPIESSENS BRUNO: ORGANISATIEBUREEL LAMENS | Van Hoecke Ch | LAND ROVER | STASSIN | De Klokke

SPIESSENS BRUNO is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIESSENS BRUNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf SPIESSENS BRUNO bevindt zich op het adres: PUURSESTEENWEG 325; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Pleisterwerk. Producten gemaakt in SPIESSENS BRUNO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIESSENS BRUNO is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIESSENS BRUNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIESSENS BRUNO, openstaande posities, locatie van SPIESSENS BRUNO op de kaart.

SPIESSENS BRUNO is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIESSENS BRUNO, company assigned to the tax number BE04187957763. The company SPIESSENS BRUNO is located at the address: PUURSESTEENWEG 325; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Pleisterwerk. Products created in SPIESSENS BRUNO were not found.
The main activity of SPIESSENS BRUNO is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIESSENS BRUNO is not available. You also can look at reviews of SPIESSENS BRUNO, open positions, location of SPIESSENS BRUNO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIESSENS BRUNO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIESSENS BRUNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIESSENS BRUNO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIESSENS BRUNO, employees, financial statistics.