DESOT EN ZONEN F

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DESOT EN ZONEN F

Contactgegevens DESOT EN ZONEN F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESOT EN ZONEN F: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESOT EN ZONEN F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEMARKSEWEG 12; 8904; IEPER, België

Telefoon (phone): 57488149 (+32-57488149) 57488149 (+32-57488149)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESOT EN ZONEN F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESOT EN ZONEN F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESOT EN ZONEN F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESOT EN ZONEN F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESOT EN ZONEN F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESOT EN ZONEN F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESOT EN ZONEN F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESOT EN ZONEN F
Products information DESOT EN ZONEN F

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DESOT EN ZONEN F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Tuinen; Verhuur bouwmachines; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESOT EN ZONEN F
(Get full report from official database of BE for DESOT EN ZONEN F)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESOT EN ZONEN F
Addition kinds of activities for DESOT EN ZONEN F

355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
367599. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
75490202. Zonnedakinstallatie, auto | Sun roof installation, automotive

Werken bij DESOT EN ZONEN F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESOT EN ZONEN F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESOT EN ZONEN F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESOT EN ZONEN F. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage-arbeider voor werven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • CNC Daaier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

 • WEGENWERKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

 • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

 • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

 • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

 • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

 • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

 • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

 • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO Lier

  Type: Werfreserve

  Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van DESOT EN ZONEN F in sociale netwerken
Look for responds of DESOT EN ZONEN F in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESOT EN ZONEN F. Laat een reactie achter voor DESOT EN ZONEN F. DESOT EN ZONEN F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESOT EN ZONEN F. Leave a respond for DESOT EN ZONEN F. DESOT EN ZONEN F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESOT EN ZONEN F op de google maps. Adres en contacten DESOT EN ZONEN F
Location of DESOT EN ZONEN F on the google maps. Address and contacts of DESOT EN ZONEN F

Andere gerelateerde bedrijven als come DESOT EN ZONEN F DESOT EN ZONEN F: BACOB | C.T.C. LA CALAMINE | TERLAEMEN | Nemry & Gyselinck SNC | ANTAL NEMES

Other related companies as DESOT EN ZONEN F: BACOB | C.T.C. LA CALAMINE | TERLAEMEN | Nemry & Gyselinck SNC | ANTAL NEMES

DESOT EN ZONEN F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESOT EN ZONEN F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf DESOT EN ZONEN F bevindt zich op het adres: LANGEMARKSEWEG 12; 8904; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Tuinen; Verhuur bouwmachines; Waterbouw. Producten gemaakt in DESOT EN ZONEN F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESOT EN ZONEN F is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESOT EN ZONEN F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESOT EN ZONEN F, openstaande posities, locatie van DESOT EN ZONEN F op de kaart.

DESOT EN ZONEN F is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESOT EN ZONEN F, company assigned to the tax number BE03349151611. The company DESOT EN ZONEN F is located at the address: LANGEMARKSEWEG 12; 8904; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Tuinen; Verhuur bouwmachines; Waterbouw. Products created in DESOT EN ZONEN F were not found.
The main activity of DESOT EN ZONEN F is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESOT EN ZONEN F is not available. You also can look at reviews of DESOT EN ZONEN F, open positions, location of DESOT EN ZONEN F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESOT EN ZONEN F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESOT EN ZONEN F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESOT EN ZONEN F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESOT EN ZONEN F, employees, financial statistics.