VEREECKE MARC

Contactgegevens VEREECKE MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEREECKE MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEREECKE MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDKAAI 8; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51317777 (+32-51317777) 51317777 (+32-51317777)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEREECKE MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEREECKE MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEREECKE MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEREECKE MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEREECKE MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEREECKE MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEREECKE MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEREECKE MARC
Products information VEREECKE MARC

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VEREECKE MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEREECKE MARC
(Get full report from official database of BE for VEREECKE MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEREECKE MARC
Addition kinds of activities for VEREECKE MARC

516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
38120403. sextanten | Sextants

Werken bij VEREECKE MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEREECKE MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEREECKE MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEREECKE MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

 • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • Aankoper logistiek (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

 • Voedingdeskundige (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

  Type: Flexijob

  het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van VEREECKE MARC in sociale netwerken
Look for responds of VEREECKE MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEREECKE MARC. Laat een reactie achter voor VEREECKE MARC. VEREECKE MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEREECKE MARC. Leave a respond for VEREECKE MARC. VEREECKE MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEREECKE MARC op de google maps. Adres en contacten VEREECKE MARC
Location of VEREECKE MARC on the google maps. Address and contacts of VEREECKE MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come VEREECKE MARC VEREECKE MARC: TRIOSTUDIO | HESDO | Pacapime NV | CENTRE P.M.S. | ECO-COLORS

Other related companies as VEREECKE MARC: TRIOSTUDIO | HESDO | Pacapime NV | CENTRE P.M.S. | ECO-COLORS

VEREECKE MARC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEREECKE MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf VEREECKE MARC bevindt zich op het adres: NOORDKAAI 8; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in VEREECKE MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEREECKE MARC is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEREECKE MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEREECKE MARC, openstaande posities, locatie van VEREECKE MARC op de kaart.

VEREECKE MARC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEREECKE MARC, company assigned to the tax number BE04651580810. The company VEREECKE MARC is located at the address: NOORDKAAI 8; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in VEREECKE MARC were not found.
The main activity of VEREECKE MARC is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VEREECKE MARC is not available. You also can look at reviews of VEREECKE MARC, open positions, location of VEREECKE MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEREECKE MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEREECKE MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEREECKE MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEREECKE MARC, employees, financial statistics.