NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN
Private companiesNonclassifiable Establishments • NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

Contactgegevens NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 232; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52445071 (+32-52445071) 52445071 (+32-52445071)

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN
Products information NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN
(Get full report from official database of BE for NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN
Addition kinds of activities for NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

 • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

 • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • TIG lasser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

  Type: Vaste Job

  In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

 • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

 • Technieker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

 • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

  Regio: SOIGNIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

 • flexi-job (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: DEN EIK

  Type: Flexijob

  Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

 • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Flexijob

  Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN in sociale netwerken
Look for responds of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Laat een reactie achter voor NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. Leave a respond for NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN. NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN op de google maps. Adres en contacten NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN
Location of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN on the google maps. Address and contacts of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: FLCAPHELSCO BVBA | COIFFURE JANINE FRANCE | MARIA VAN DER ZEYP | Van Riel | RODE KRUIS GROBBENDONK

Other related companies as NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN: FLCAPHELSCO BVBA | COIFFURE JANINE FRANCE | MARIA VAN DER ZEYP | Van Riel | RODE KRUIS GROBBENDONK

NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 232; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, openstaande posities, locatie van NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN op de kaart.

NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, company assigned to the tax number BE04207733154. The company NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is located at the address: LANGESTRAAT 232; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN were not found.
The main activity of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN is not available. You also can look at reviews of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, open positions, location of NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIDO ALGEM. ONDERNEMINGEN, employees, financial statistics.