DEBACKERE ERIC

Contactgegevens DEBACKERE ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBACKERE ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBACKERE ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENTAEKKERSTRAAT 46; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51311724 (+32-51311724) 51311724 (+32-51311724)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBACKERE ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBACKERE ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBACKERE ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBACKERE ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBACKERE ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBACKERE ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBACKERE ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBACKERE ERIC
Products information DEBACKERE ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DEBACKERE ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBACKERE ERIC
(Get full report from official database of BE for DEBACKERE ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBACKERE ERIC
Addition kinds of activities for DEBACKERE ERIC

4899. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij DEBACKERE ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBACKERE ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBACKERE ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBACKERE ERIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

  Regio: ACHEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

 • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

Zoek naar antwoorden van DEBACKERE ERIC in sociale netwerken
Look for responds of DEBACKERE ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBACKERE ERIC. Laat een reactie achter voor DEBACKERE ERIC. DEBACKERE ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBACKERE ERIC. Leave a respond for DEBACKERE ERIC. DEBACKERE ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBACKERE ERIC op de google maps. Adres en contacten DEBACKERE ERIC
Location of DEBACKERE ERIC on the google maps. Address and contacts of DEBACKERE ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBACKERE ERIC DEBACKERE ERIC: Amart SA | LEEUWS BADMINTONCLUB | R.C. GENT | BANCONTACT-MISTER CASH | Janssens S

Other related companies as DEBACKERE ERIC: Amart SA | LEEUWS BADMINTONCLUB | R.C. GENT | BANCONTACT-MISTER CASH | Janssens S

DEBACKERE ERIC is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBACKERE ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf DEBACKERE ERIC bevindt zich op het adres: LENTAEKKERSTRAAT 46; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in DEBACKERE ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBACKERE ERIC is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBACKERE ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBACKERE ERIC, openstaande posities, locatie van DEBACKERE ERIC op de kaart.

DEBACKERE ERIC is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBACKERE ERIC, company assigned to the tax number BE06587646484. The company DEBACKERE ERIC is located at the address: LENTAEKKERSTRAAT 46; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in DEBACKERE ERIC were not found.
The main activity of DEBACKERE ERIC is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBACKERE ERIC is not available. You also can look at reviews of DEBACKERE ERIC, open positions, location of DEBACKERE ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBACKERE ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBACKERE ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBACKERE ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBACKERE ERIC, employees, financial statistics.