ADELAAR CONTAINERS

Contactgegevens ADELAAR CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADELAAR CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADELAAR CONTAINERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAYENHOEK 1; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11641823 (+32-11641823) 11641823 (+32-11641823)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADELAAR CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADELAAR CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADELAAR CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADELAAR CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADELAAR CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADELAAR CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADELAAR CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADELAAR CONTAINERS
Products information ADELAAR CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ADELAAR CONTAINERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur diverse uitrustingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADELAAR CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for ADELAAR CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADELAAR CONTAINERS
Addition kinds of activities for ADELAAR CONTAINERS

20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
38299909. Kinematische test- en meetapparatuur | Kinematic test and measuring equipment
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij ADELAAR CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADELAAR CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADELAAR CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADELAAR CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Drukker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

 • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • Technische medewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

 • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DCO Geetbets

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van ADELAAR CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of ADELAAR CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADELAAR CONTAINERS. Laat een reactie achter voor ADELAAR CONTAINERS. ADELAAR CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADELAAR CONTAINERS. Leave a respond for ADELAAR CONTAINERS. ADELAAR CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADELAAR CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten ADELAAR CONTAINERS
Location of ADELAAR CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of ADELAAR CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADELAAR CONTAINERS ADELAAR CONTAINERS: SUPER GB PARTNER | FLAMENT G. | PAUL BERTON | Home Advice BVBA | MICHEL MOENS

Other related companies as ADELAAR CONTAINERS: SUPER GB PARTNER | FLAMENT G. | PAUL BERTON | Home Advice BVBA | MICHEL MOENS

ADELAAR CONTAINERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADELAAR CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf ADELAAR CONTAINERS bevindt zich op het adres: HAYENHOEK 1; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur diverse uitrustingen. Producten gemaakt in ADELAAR CONTAINERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADELAAR CONTAINERS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADELAAR CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADELAAR CONTAINERS, openstaande posities, locatie van ADELAAR CONTAINERS op de kaart.

ADELAAR CONTAINERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADELAAR CONTAINERS, company assigned to the tax number BE09565765380. The company ADELAAR CONTAINERS is located at the address: HAYENHOEK 1; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur diverse uitrustingen. Products created in ADELAAR CONTAINERS were not found.
The main activity of ADELAAR CONTAINERS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADELAAR CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of ADELAAR CONTAINERS, open positions, location of ADELAAR CONTAINERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADELAAR CONTAINERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADELAAR CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADELAAR CONTAINERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADELAAR CONTAINERS, employees, financial statistics.