VAN MOER H. & ZN

Contactgegevens VAN MOER H. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MOER H. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MOER H. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWLANDSTRAAT 14; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 32540101 32540101

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MOER H. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MOER H. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MOER H. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MOER H. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MOER H. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MOER H. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MOER H. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MOER H. & ZN
Products information VAN MOER H. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VAN MOER H. & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MOER H. & ZN
(Get full report from official database of BE for VAN MOER H. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MOER H. & ZN
Addition kinds of activities for VAN MOER H. & ZN

24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance

Werken bij VAN MOER H. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MOER H. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MOER H. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MOER H. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

 • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Operator MIG lassen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

 • chauffeur CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

 • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van VAN MOER H. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of VAN MOER H. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MOER H. & ZN. Laat een reactie achter voor VAN MOER H. & ZN. VAN MOER H. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MOER H. & ZN. Leave a respond for VAN MOER H. & ZN. VAN MOER H. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MOER H. & ZN op de google maps. Adres en contacten VAN MOER H. & ZN
Location of VAN MOER H. & ZN on the google maps. Address and contacts of VAN MOER H. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MOER H. & ZN VAN MOER H. & ZN: COIFFURE NOUVELLE VAGUE | MILANTS RIA & CHRISTIANE | Eternum SA | DIRK MOUTON | LA POSTE

Other related companies as VAN MOER H. & ZN: COIFFURE NOUVELLE VAGUE | MILANTS RIA & CHRISTIANE | Eternum SA | DIRK MOUTON | LA POSTE

VAN MOER H. & ZN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MOER H. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf VAN MOER H. & ZN bevindt zich op het adres: NIEUWLANDSTRAAT 14; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in VAN MOER H. & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MOER H. & ZN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MOER H. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MOER H. & ZN, openstaande posities, locatie van VAN MOER H. & ZN op de kaart.

VAN MOER H. & ZN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MOER H. & ZN, company assigned to the tax number BE07185852050. The company VAN MOER H. & ZN is located at the address: NIEUWLANDSTRAAT 14; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in VAN MOER H. & ZN were not found.
The main activity of VAN MOER H. & ZN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MOER H. & ZN is not available. You also can look at reviews of VAN MOER H. & ZN, open positions, location of VAN MOER H. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MOER H. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MOER H. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MOER H. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MOER H. & ZN, employees, financial statistics.