SWA AERNOUTS

Contactgegevens SWA AERNOUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWA AERNOUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWA AERNOUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JONKERWEG 17; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36697578 (+32-36697578) 36697578 (+32-36697578)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWA AERNOUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWA AERNOUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWA AERNOUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWA AERNOUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWA AERNOUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWA AERNOUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWA AERNOUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWA AERNOUTS
Products information SWA AERNOUTS

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SWA AERNOUTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWA AERNOUTS
(Get full report from official database of BE for SWA AERNOUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWA AERNOUTS
Addition kinds of activities for SWA AERNOUTS

17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
38120117. Heads-up display systemen (huid), luchtvaart | Heads-up display systems (hud), aeronautical
39310103. Blowers, pijporgaan | Blowers, pipe organ
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
51691006. Terpentijn | Turpentine
86410000. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations

Werken bij SWA AERNOUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWA AERNOUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWA AERNOUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWA AERNOUTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Hulptechnieker (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

 • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

 • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

 • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

 • Rioolinspecteur (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • PHP Developer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: INTRACTO GROUP

  Type: Vaste Job

  Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

  Type: Werfreserve

  Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van SWA AERNOUTS in sociale netwerken
Look for responds of SWA AERNOUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWA AERNOUTS. Laat een reactie achter voor SWA AERNOUTS. SWA AERNOUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWA AERNOUTS. Leave a respond for SWA AERNOUTS. SWA AERNOUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWA AERNOUTS op de google maps. Adres en contacten SWA AERNOUTS
Location of SWA AERNOUTS on the google maps. Address and contacts of SWA AERNOUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come SWA AERNOUTS SWA AERNOUTS: FINA | LE SAVOY | NEW BELGIAN | Asogem Equipment | GUILLAUME ROBERTI DE WINGHE

Other related companies as SWA AERNOUTS: FINA | LE SAVOY | NEW BELGIAN | Asogem Equipment | GUILLAUME ROBERTI DE WINGHE

SWA AERNOUTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SWA AERNOUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf SWA AERNOUTS bevindt zich op het adres: JONKERWEG 17; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in SWA AERNOUTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SWA AERNOUTS is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWA AERNOUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWA AERNOUTS, openstaande posities, locatie van SWA AERNOUTS op de kaart.

SWA AERNOUTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SWA AERNOUTS, company assigned to the tax number BE09632232666. The company SWA AERNOUTS is located at the address: JONKERWEG 17; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in SWA AERNOUTS were not found.
The main activity of SWA AERNOUTS is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SWA AERNOUTS is not available. You also can look at reviews of SWA AERNOUTS, open positions, location of SWA AERNOUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWA AERNOUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWA AERNOUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWA AERNOUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWA AERNOUTS, employees, financial statistics.