JOZEF PINXTEN

Contactgegevens JOZEF PINXTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF PINXTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF PINXTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 11; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633570 (+32-11633570) 11633570 (+32-11633570)

Fax (fax): +32 (84) 756-94-50 +32 (84) 756-94-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF PINXTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF PINXTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF PINXTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF PINXTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF PINXTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF PINXTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF PINXTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF PINXTEN
Products information JOZEF PINXTEN

BTW identificatienummer (tax): BE08229553222
Ondernemingsnummer: 9814605712
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOZEF PINXTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF PINXTEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF PINXTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF PINXTEN
Addition kinds of activities for JOZEF PINXTEN

221107. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
27890100. Display montage | Display mounting
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
28999907. Chemische benodigdheden voor gieterijen | Chemical supplies for foundries
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35690100. filters | Filters
38260304. Osmometers | Osmometers
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial

Werken bij JOZEF PINXTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF PINXTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF PINXTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF PINXTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JOB EXPERT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

 • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

 • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: KEYAKI G.T

  Type: Studentenjob

  Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

 • Commercieel medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

 • TIG lasser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

  Type: Vaste Job

  In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van JOZEF PINXTEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF PINXTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF PINXTEN. Laat een reactie achter voor JOZEF PINXTEN. JOZEF PINXTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF PINXTEN. Leave a respond for JOZEF PINXTEN. JOZEF PINXTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF PINXTEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF PINXTEN
Location of JOZEF PINXTEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF PINXTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF PINXTEN JOZEF PINXTEN: FLMULDERS COOLTEC NV | THIENPONT | Tennisklub De Egelantier VZW | FRAN?OIS DE GRAVE | CENTRE NATURE ? BOTRANGE

Other related companies as JOZEF PINXTEN: FLMULDERS COOLTEC NV | THIENPONT | Tennisklub De Egelantier VZW | FRAN?OIS DE GRAVE | CENTRE NATURE ? BOTRANGE

JOZEF PINXTEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF PINXTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08229553222. Het bedrijf JOZEF PINXTEN bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 11; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in JOZEF PINXTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF PINXTEN is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF PINXTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF PINXTEN, openstaande posities, locatie van JOZEF PINXTEN op de kaart.

JOZEF PINXTEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF PINXTEN, company assigned to the tax number BE08229553222. The company JOZEF PINXTEN is located at the address: INDUSTRIEWEG 11; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in JOZEF PINXTEN were not found.
The main activity of JOZEF PINXTEN is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF PINXTEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF PINXTEN, open positions, location of JOZEF PINXTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF PINXTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF PINXTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF PINXTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF PINXTEN, employees, financial statistics.