JEAN-MARC DEVILLE

Contactgegevens JEAN-MARC DEVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARC DEVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARC DEVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LASNE 72; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26331545 (+32-26331545) 26331545 (+32-26331545)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARC DEVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARC DEVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARC DEVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARC DEVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARC DEVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARC DEVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARC DEVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARC DEVILLE
Products information JEAN-MARC DEVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JEAN-MARC DEVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARC DEVILLE
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARC DEVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARC DEVILLE
Addition kinds of activities for JEAN-MARC DEVILLE

943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
83610104. Kinderdorpen | Children's villages

Werken bij JEAN-MARC DEVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARC DEVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARC DEVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARC DEVILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

 • Inside sales medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

 • Operator zaag (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

 • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CHOCOLATIER M

  Type: Studentenjob

  Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARC DEVILLE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARC DEVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARC DEVILLE. Laat een reactie achter voor JEAN-MARC DEVILLE. JEAN-MARC DEVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARC DEVILLE. Leave a respond for JEAN-MARC DEVILLE. JEAN-MARC DEVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARC DEVILLE op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARC DEVILLE
Location of JEAN-MARC DEVILLE on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARC DEVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARC DEVILLE JEAN-MARC DEVILLE: NOEL ADRIEN | ILSAR | A LA MAISON DU T?L?PHONE | MATHU | Bureau d'architecture Dewulf

Other related companies as JEAN-MARC DEVILLE: NOEL ADRIEN | ILSAR | A LA MAISON DU T?L?PHONE | MATHU | Bureau d'architecture Dewulf

JEAN-MARC DEVILLE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARC DEVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf JEAN-MARC DEVILLE bevindt zich op het adres: RUE DE LA LASNE 72; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in JEAN-MARC DEVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARC DEVILLE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARC DEVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARC DEVILLE, openstaande posities, locatie van JEAN-MARC DEVILLE op de kaart.

JEAN-MARC DEVILLE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARC DEVILLE, company assigned to the tax number BE01946197509. The company JEAN-MARC DEVILLE is located at the address: RUE DE LA LASNE 72; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in JEAN-MARC DEVILLE were not found.
The main activity of JEAN-MARC DEVILLE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARC DEVILLE is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARC DEVILLE, open positions, location of JEAN-MARC DEVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARC DEVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARC DEVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARC DEVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARC DEVILLE, employees, financial statistics.