KAMIEL PIPELEERS

Contactgegevens KAMIEL PIPELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAMIEL PIPELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAMIEL PIPELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GINDEROVERSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11324513 (+32-11324513) 11324513 (+32-11324513)

Fax (fax): +32 (68) 772-69-63 +32 (68) 772-69-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAMIEL PIPELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAMIEL PIPELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAMIEL PIPELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAMIEL PIPELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAMIEL PIPELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAMIEL PIPELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAMIEL PIPELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAMIEL PIPELEERS
Products information KAMIEL PIPELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE04630432128
Ondernemingsnummer: 5178375244
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KAMIEL PIPELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAMIEL PIPELEERS
(Get full report from official database of BE for KAMIEL PIPELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAMIEL PIPELEERS
Addition kinds of activities for KAMIEL PIPELEERS

26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
35190103. Marine motoren | Marine engines
36710102. Televisie buizen | Television tubes
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
51999927. Schors | Bark
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)

Werken bij KAMIEL PIPELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAMIEL PIPELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAMIEL PIPELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAMIEL PIPELEERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

 • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

 • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

Zoek naar antwoorden van KAMIEL PIPELEERS in sociale netwerken
Look for responds of KAMIEL PIPELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAMIEL PIPELEERS. Laat een reactie achter voor KAMIEL PIPELEERS. KAMIEL PIPELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAMIEL PIPELEERS. Leave a respond for KAMIEL PIPELEERS. KAMIEL PIPELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAMIEL PIPELEERS op de google maps. Adres en contacten KAMIEL PIPELEERS
Location of KAMIEL PIPELEERS on the google maps. Address and contacts of KAMIEL PIPELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAMIEL PIPELEERS KAMIEL PIPELEERS: Dessers P | COIFFURE MONTRY | SUN?S GARDEN | GARAGE DERUDDERE | v.z.w. CARGO

Other related companies as KAMIEL PIPELEERS: Dessers P | COIFFURE MONTRY | SUN?S GARDEN | GARAGE DERUDDERE | v.z.w. CARGO

KAMIEL PIPELEERS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAMIEL PIPELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04630432128. Het bedrijf KAMIEL PIPELEERS bevindt zich op het adres: GINDEROVERSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in KAMIEL PIPELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAMIEL PIPELEERS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAMIEL PIPELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAMIEL PIPELEERS, openstaande posities, locatie van KAMIEL PIPELEERS op de kaart.

KAMIEL PIPELEERS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAMIEL PIPELEERS, company assigned to the tax number BE04630432128. The company KAMIEL PIPELEERS is located at the address: GINDEROVERSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in KAMIEL PIPELEERS were not found.
The main activity of KAMIEL PIPELEERS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAMIEL PIPELEERS is not available. You also can look at reviews of KAMIEL PIPELEERS, open positions, location of KAMIEL PIPELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAMIEL PIPELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAMIEL PIPELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAMIEL PIPELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAMIEL PIPELEERS, employees, financial statistics.