ROEBBEN J.

Contactgegevens ROEBBEN J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROEBBEN J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROEBBEN J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEISTRAAT 40; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89413328 (+32-89413328) 89413328 (+32-89413328)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROEBBEN J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROEBBEN J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROEBBEN J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROEBBEN J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROEBBEN J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROEBBEN J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROEBBEN J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROEBBEN J.
Products information ROEBBEN J.

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ROEBBEN J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROEBBEN J.
(Get full report from official database of BE for ROEBBEN J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROEBBEN J.
Addition kinds of activities for ROEBBEN J.

20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij ROEBBEN J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROEBBEN J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROEBBEN J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROEBBEN J.. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanicien (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

 • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

 • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Productiearbeider (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

 • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: MAGNUS feestzaal

  Type: Flexijob

  Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van ROEBBEN J. in sociale netwerken
Look for responds of ROEBBEN J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROEBBEN J.. Laat een reactie achter voor ROEBBEN J.. ROEBBEN J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROEBBEN J.. Leave a respond for ROEBBEN J.. ROEBBEN J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROEBBEN J. op de google maps. Adres en contacten ROEBBEN J.
Location of ROEBBEN J. on the google maps. Address and contacts of ROEBBEN J.

Andere gerelateerde bedrijven als come ROEBBEN J. ROEBBEN J.: Van Den Broeck N | Damster Michel | HUET MARCEL | PHILIPPE LENAERTS | Golf & Services

Other related companies as ROEBBEN J.: Van Den Broeck N | Damster Michel | HUET MARCEL | PHILIPPE LENAERTS | Golf & Services

ROEBBEN J. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROEBBEN J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf ROEBBEN J. bevindt zich op het adres: KLEISTRAAT 40; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen. Producten gemaakt in ROEBBEN J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROEBBEN J. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROEBBEN J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROEBBEN J., openstaande posities, locatie van ROEBBEN J. op de kaart.

ROEBBEN J. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROEBBEN J., company assigned to the tax number BE01734436035. The company ROEBBEN J. is located at the address: KLEISTRAAT 40; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen. Products created in ROEBBEN J. were not found.
The main activity of ROEBBEN J. is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROEBBEN J. is not available. You also can look at reviews of ROEBBEN J., open positions, location of ROEBBEN J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROEBBEN J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROEBBEN J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROEBBEN J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROEBBEN J., employees, financial statistics.