VERVOER AMEELE

Contactgegevens VERVOER AMEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVOER AMEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVOER AMEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 78; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58235170 (+32-58235170) 58235170 (+32-58235170)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVOER AMEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVOER AMEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVOER AMEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVOER AMEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVOER AMEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVOER AMEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVOER AMEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVOER AMEELE
Products information VERVOER AMEELE

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VERVOER AMEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVOER AMEELE
(Get full report from official database of BE for VERVOER AMEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVOER AMEELE
Addition kinds of activities for VERVOER AMEELE

679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij VERVOER AMEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVOER AMEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVOER AMEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVOER AMEELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

 • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

 • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

  Type: Studentenjob

  We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

 • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Elektricien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

 • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FACQ

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

 • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MARIEKE SEGERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van VERVOER AMEELE in sociale netwerken
Look for responds of VERVOER AMEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVOER AMEELE. Laat een reactie achter voor VERVOER AMEELE. VERVOER AMEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVOER AMEELE. Leave a respond for VERVOER AMEELE. VERVOER AMEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVOER AMEELE op de google maps. Adres en contacten VERVOER AMEELE
Location of VERVOER AMEELE on the google maps. Address and contacts of VERVOER AMEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVOER AMEELE VERVOER AMEELE: LETROYE PIERRE & YVES | R.E.S. CHAMPLONAISE | CHARLES JONNIAUX | Charlier F | LIESBET FREMAULT

Other related companies as VERVOER AMEELE: LETROYE PIERRE & YVES | R.E.S. CHAMPLONAISE | CHARLES JONNIAUX | Charlier F | LIESBET FREMAULT

VERVOER AMEELE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVOER AMEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf VERVOER AMEELE bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 78; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in VERVOER AMEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVOER AMEELE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVOER AMEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVOER AMEELE, openstaande posities, locatie van VERVOER AMEELE op de kaart.

VERVOER AMEELE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVOER AMEELE, company assigned to the tax number BE01320526123. The company VERVOER AMEELE is located at the address: ZANDSTRAAT 78; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in VERVOER AMEELE were not found.
The main activity of VERVOER AMEELE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVOER AMEELE is not available. You also can look at reviews of VERVOER AMEELE, open positions, location of VERVOER AMEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVOER AMEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVOER AMEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVOER AMEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVOER AMEELE, employees, financial statistics.