VANDENBOER J. & M.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VANDENBOER J. & M.
Private companiesTransportation by Air • VANDENBOER J. & M.

Contactgegevens VANDENBOER J. & M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBOER J. & M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBOER J. & M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENNEVEN 13; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11544347 (+32-11544347) 11544347 (+32-11544347)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBOER J. & M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBOER J. & M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBOER J. & M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBOER J. & M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBOER J. & M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBOER J. & M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBOER J. & M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBOER J. & M.
Products information VANDENBOER J. & M.

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VANDENBOER J. & M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBOER J. & M.
(Get full report from official database of BE for VANDENBOER J. & M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBOER J. & M.
Addition kinds of activities for VANDENBOER J. & M.

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment

Werken bij VANDENBOER J. & M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBOER J. & M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBOER J. & M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBOER J. & M.. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

 • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

 • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vangrootloon

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

Zoek naar antwoorden van VANDENBOER J. & M. in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBOER J. & M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBOER J. & M.. Laat een reactie achter voor VANDENBOER J. & M.. VANDENBOER J. & M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBOER J. & M.. Leave a respond for VANDENBOER J. & M.. VANDENBOER J. & M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBOER J. & M. op de google maps. Adres en contacten VANDENBOER J. & M.
Location of VANDENBOER J. & M. on the google maps. Address and contacts of VANDENBOER J. & M.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBOER J. & M. VANDENBOER J. & M.: G.T. TESSENDERLO | AUTOMATION EUROPE BVBA | Cornez Christa | ANNE PEETERS | ALBERT DEHOUCK

Other related companies as VANDENBOER J. & M.: G.T. TESSENDERLO | AUTOMATION EUROPE BVBA | Cornez Christa | ANNE PEETERS | ALBERT DEHOUCK

VANDENBOER J. & M. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBOER J. & M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf VANDENBOER J. & M. bevindt zich op het adres: ENNEVEN 13; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in VANDENBOER J. & M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBOER J. & M. is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBOER J. & M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBOER J. & M., openstaande posities, locatie van VANDENBOER J. & M. op de kaart.

VANDENBOER J. & M. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBOER J. & M., company assigned to the tax number BE01439178466. The company VANDENBOER J. & M. is located at the address: ENNEVEN 13; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in VANDENBOER J. & M. were not found.
The main activity of VANDENBOER J. & M. is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBOER J. & M. is not available. You also can look at reviews of VANDENBOER J. & M., open positions, location of VANDENBOER J. & M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBOER J. & M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBOER J. & M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBOER J. & M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBOER J. & M., employees, financial statistics.