MICHEL PREVOT

Contactgegevens MICHEL PREVOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL PREVOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL PREVOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CUVELIER 8; 4590; OUFFET, België

Telefoon (phone): 86366577 (+32-86366577) 86366577 (+32-86366577)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL PREVOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL PREVOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL PREVOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL PREVOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL PREVOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL PREVOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL PREVOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL PREVOT
Products information MICHEL PREVOT

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MICHEL PREVOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL PREVOT
(Get full report from official database of BE for MICHEL PREVOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL PREVOT
Addition kinds of activities for MICHEL PREVOT

4911. Elektrische diensten | Electric services
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
15419910. Staalbouw | Steel building construction
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
28920220. Tnt en dnt, trinitrotoluene en dinitrotoluen | Tnt and dnt, trinitrotoluene and dinitrotoluene
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
38229915. Stoomdrukregelaars, woon- of commercieel type | Steam pressure controls, residential or commercial type
58120315. Snackwinkel | Snack shop

Werken bij MICHEL PREVOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL PREVOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL PREVOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL PREVOT. Looking for open vacancies in other companies

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • Service Engineer binnendienst (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

 • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: RUCADIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

 • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

  Type: Studentenjob

  VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

 • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

 • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MICHEL PREVOT in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL PREVOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL PREVOT. Laat een reactie achter voor MICHEL PREVOT. MICHEL PREVOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL PREVOT. Leave a respond for MICHEL PREVOT. MICHEL PREVOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL PREVOT op de google maps. Adres en contacten MICHEL PREVOT
Location of MICHEL PREVOT on the google maps. Address and contacts of MICHEL PREVOT

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL PREVOT MICHEL PREVOT: PRةMAMAN | FRANCIS DELCOURT | KATTY GHEKIERE | VIDEO-MUSIC RAMSEL | MIGNON

Other related companies as MICHEL PREVOT: PRةMAMAN | FRANCIS DELCOURT | KATTY GHEKIERE | VIDEO-MUSIC RAMSEL | MIGNON

MICHEL PREVOT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL PREVOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf MICHEL PREVOT bevindt zich op het adres: RUE CUVELIER 8; 4590; OUFFET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in MICHEL PREVOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL PREVOT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL PREVOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL PREVOT, openstaande posities, locatie van MICHEL PREVOT op de kaart.

MICHEL PREVOT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL PREVOT, company assigned to the tax number BE06309692382. The company MICHEL PREVOT is located at the address: RUE CUVELIER 8; 4590; OUFFET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in MICHEL PREVOT were not found.
The main activity of MICHEL PREVOT is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL PREVOT is not available. You also can look at reviews of MICHEL PREVOT, open positions, location of MICHEL PREVOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL PREVOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL PREVOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL PREVOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL PREVOT, employees, financial statistics.