MOERMAN FERNAND

Contactgegevens MOERMAN FERNAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOERMAN FERNAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOERMAN FERNAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELENDALELAAN 8; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50354424 (+32-50354424) 50354424 (+32-50354424)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOERMAN FERNAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOERMAN FERNAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOERMAN FERNAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOERMAN FERNAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOERMAN FERNAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOERMAN FERNAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOERMAN FERNAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOERMAN FERNAND
Products information MOERMAN FERNAND

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MOERMAN FERNAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOERMAN FERNAND
(Get full report from official database of BE for MOERMAN FERNAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOERMAN FERNAND
Addition kinds of activities for MOERMAN FERNAND

356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services

Werken bij MOERMAN FERNAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOERMAN FERNAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOERMAN FERNAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOERMAN FERNAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Metser (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • UX/UI Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Servicetechnieker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

 • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALSPUT HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van MOERMAN FERNAND in sociale netwerken
Look for responds of MOERMAN FERNAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOERMAN FERNAND. Laat een reactie achter voor MOERMAN FERNAND. MOERMAN FERNAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOERMAN FERNAND. Leave a respond for MOERMAN FERNAND. MOERMAN FERNAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOERMAN FERNAND op de google maps. Adres en contacten MOERMAN FERNAND
Location of MOERMAN FERNAND on the google maps. Address and contacts of MOERMAN FERNAND

Andere gerelateerde bedrijven als come MOERMAN FERNAND MOERMAN FERNAND: MUTUALIT? SOCIALISTE | D & P Meuwissen BVBA | DEHOEF & ZONEN | Halflants J | IMMO V.D.W.

Other related companies as MOERMAN FERNAND: MUTUALIT? SOCIALISTE | D & P Meuwissen BVBA | DEHOEF & ZONEN | Halflants J | IMMO V.D.W.

MOERMAN FERNAND is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOERMAN FERNAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf MOERMAN FERNAND bevindt zich op het adres: ENGELENDALELAAN 8; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in MOERMAN FERNAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOERMAN FERNAND is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOERMAN FERNAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOERMAN FERNAND, openstaande posities, locatie van MOERMAN FERNAND op de kaart.

MOERMAN FERNAND is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOERMAN FERNAND, company assigned to the tax number BE05461822509. The company MOERMAN FERNAND is located at the address: ENGELENDALELAAN 8; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Products created in MOERMAN FERNAND were not found.
The main activity of MOERMAN FERNAND is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOERMAN FERNAND is not available. You also can look at reviews of MOERMAN FERNAND, open positions, location of MOERMAN FERNAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOERMAN FERNAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOERMAN FERNAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOERMAN FERNAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOERMAN FERNAND, employees, financial statistics.