FE. SCOLAS J.

Contactgegevens FE. SCOLAS J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. SCOLAS J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. SCOLAS J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PONT ? LA MARCH? 17; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64548412 (+32-64548412) 64548412 (+32-64548412)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. SCOLAS J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. SCOLAS J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. SCOLAS J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. SCOLAS J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. SCOLAS J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. SCOLAS J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. SCOLAS J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. SCOLAS J.
Products information FE. SCOLAS J.

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FE. SCOLAS J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. SCOLAS J.
(Get full report from official database of BE for FE. SCOLAS J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. SCOLAS J.
Addition kinds of activities for FE. SCOLAS J.

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij FE. SCOLAS J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. SCOLAS J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. SCOLAS J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. SCOLAS J.. Looking for open vacancies in other companies

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • Teamleader Service Technieker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Geriater (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

 • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Flexijob

  Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van FE. SCOLAS J. in sociale netwerken
Look for responds of FE. SCOLAS J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. SCOLAS J.. Laat een reactie achter voor FE. SCOLAS J.. FE. SCOLAS J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. SCOLAS J.. Leave a respond for FE. SCOLAS J.. FE. SCOLAS J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. SCOLAS J. op de google maps. Adres en contacten FE. SCOLAS J.
Location of FE. SCOLAS J. on the google maps. Address and contacts of FE. SCOLAS J.

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. SCOLAS J. FE. SCOLAS J.: JAN SMITS | E.W.B. | G. NEJMAN | On.Na.Ve.Sta | Dorpskroeg

Other related companies as FE. SCOLAS J.: JAN SMITS | E.W.B. | G. NEJMAN | On.Na.Ve.Sta | Dorpskroeg

FE. SCOLAS J. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. SCOLAS J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf FE. SCOLAS J. bevindt zich op het adres: RUE PONT ? LA MARCH? 17; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in FE. SCOLAS J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. SCOLAS J. is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. SCOLAS J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. SCOLAS J., openstaande posities, locatie van FE. SCOLAS J. op de kaart.

FE. SCOLAS J. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. SCOLAS J., company assigned to the tax number BE03502136230. The company FE. SCOLAS J. is located at the address: RUE PONT ? LA MARCH? 17; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Products created in FE. SCOLAS J. were not found.
The main activity of FE. SCOLAS J. is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. SCOLAS J. is not available. You also can look at reviews of FE. SCOLAS J., open positions, location of FE. SCOLAS J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. SCOLAS J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. SCOLAS J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. SCOLAS J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. SCOLAS J., employees, financial statistics.