WILLIAM VAN NUFFEL

Contactgegevens WILLIAM VAN NUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLIAM VAN NUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLIAM VAN NUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJGERSTRAAT 44; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53773405 (+32-53773405) 53773405 (+32-53773405)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLIAM VAN NUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLIAM VAN NUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLIAM VAN NUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLIAM VAN NUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLIAM VAN NUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLIAM VAN NUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLIAM VAN NUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLIAM VAN NUFFEL
Products information WILLIAM VAN NUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in WILLIAM VAN NUFFEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLIAM VAN NUFFEL
(Get full report from official database of BE for WILLIAM VAN NUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLIAM VAN NUFFEL
Addition kinds of activities for WILLIAM VAN NUFFEL

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
26210504. Poster papier | Poster paper
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
50640205. Televisietoestellen | Television sets
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij WILLIAM VAN NUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLIAM VAN NUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLIAM VAN NUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLIAM VAN NUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

 • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient met de heftruck te rijden.

 • Facility Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

 • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

 • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

  Type: Vaste Job

  Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van WILLIAM VAN NUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of WILLIAM VAN NUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLIAM VAN NUFFEL. Laat een reactie achter voor WILLIAM VAN NUFFEL. WILLIAM VAN NUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLIAM VAN NUFFEL. Leave a respond for WILLIAM VAN NUFFEL. WILLIAM VAN NUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLIAM VAN NUFFEL op de google maps. Adres en contacten WILLIAM VAN NUFFEL
Location of WILLIAM VAN NUFFEL on the google maps. Address and contacts of WILLIAM VAN NUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLIAM VAN NUFFEL WILLIAM VAN NUFFEL: DELHAIZE | OP DE BEECK | GEBROEDERS CRESENS | Balladins H?tel Grill | WIM SCHELKENS

Other related companies as WILLIAM VAN NUFFEL: DELHAIZE | OP DE BEECK | GEBROEDERS CRESENS | Balladins H?tel Grill | WIM SCHELKENS

WILLIAM VAN NUFFEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLIAM VAN NUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf WILLIAM VAN NUFFEL bevindt zich op het adres: RIJGERSTRAAT 44; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in WILLIAM VAN NUFFEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLIAM VAN NUFFEL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLIAM VAN NUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLIAM VAN NUFFEL, openstaande posities, locatie van WILLIAM VAN NUFFEL op de kaart.

WILLIAM VAN NUFFEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLIAM VAN NUFFEL, company assigned to the tax number BE03251647949. The company WILLIAM VAN NUFFEL is located at the address: RIJGERSTRAAT 44; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in WILLIAM VAN NUFFEL were not found.
The main activity of WILLIAM VAN NUFFEL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLIAM VAN NUFFEL is not available. You also can look at reviews of WILLIAM VAN NUFFEL, open positions, location of WILLIAM VAN NUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLIAM VAN NUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLIAM VAN NUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLIAM VAN NUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLIAM VAN NUFFEL, employees, financial statistics.