HAXHE FRANCIS

Contactgegevens HAXHE FRANCIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAXHE FRANCIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAXHE FRANCIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SENDROGNE 78; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43608937 (+32-43608937) 43608937 (+32-43608937)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAXHE FRANCIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAXHE FRANCIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAXHE FRANCIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAXHE FRANCIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAXHE FRANCIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAXHE FRANCIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAXHE FRANCIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAXHE FRANCIS
Products information HAXHE FRANCIS

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HAXHE FRANCIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAXHE FRANCIS
(Get full report from official database of BE for HAXHE FRANCIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAXHE FRANCIS
Addition kinds of activities for HAXHE FRANCIS

25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery

Werken bij HAXHE FRANCIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAXHE FRANCIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAXHE FRANCIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAXHE FRANCIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

 • Technieker CV (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

 • kok (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

 • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

 • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • student bakkershulp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: KEN SHOE FASHION

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

 • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

 • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

 • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: BE THE WELLBEING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van HAXHE FRANCIS in sociale netwerken
Look for responds of HAXHE FRANCIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAXHE FRANCIS. Laat een reactie achter voor HAXHE FRANCIS. HAXHE FRANCIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAXHE FRANCIS. Leave a respond for HAXHE FRANCIS. HAXHE FRANCIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAXHE FRANCIS op de google maps. Adres en contacten HAXHE FRANCIS
Location of HAXHE FRANCIS on the google maps. Address and contacts of HAXHE FRANCIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HAXHE FRANCIS HAXHE FRANCIS: EUROPUB | Depotbecker SPRL | DATA BANK LOBBY | RESIDENTIE AVONDRUST | MARIE-CLAIRE COLYN

Other related companies as HAXHE FRANCIS: EUROPUB | Depotbecker SPRL | DATA BANK LOBBY | RESIDENTIE AVONDRUST | MARIE-CLAIRE COLYN

HAXHE FRANCIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAXHE FRANCIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf HAXHE FRANCIS bevindt zich op het adres: RUE DE SENDROGNE 78; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in HAXHE FRANCIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAXHE FRANCIS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAXHE FRANCIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAXHE FRANCIS, openstaande posities, locatie van HAXHE FRANCIS op de kaart.

HAXHE FRANCIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAXHE FRANCIS, company assigned to the tax number BE01098052978. The company HAXHE FRANCIS is located at the address: RUE DE SENDROGNE 78; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in HAXHE FRANCIS were not found.
The main activity of HAXHE FRANCIS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAXHE FRANCIS is not available. You also can look at reviews of HAXHE FRANCIS, open positions, location of HAXHE FRANCIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAXHE FRANCIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAXHE FRANCIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAXHE FRANCIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAXHE FRANCIS, employees, financial statistics.