SOETAERT & ZOON

Contactgegevens SOETAERT & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOETAERT & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOETAERT & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SALISBURYLAAN 66; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92521254 (+32-92521254) 92521254 (+32-92521254)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOETAERT & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOETAERT & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOETAERT & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOETAERT & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOETAERT & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOETAERT & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOETAERT & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOETAERT & ZOON
Products information SOETAERT & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SOETAERT & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOETAERT & ZOON
(Get full report from official database of BE for SOETAERT & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOETAERT & ZOON
Addition kinds of activities for SOETAERT & ZOON

594799. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
35440103. Sterfveren | Die springs
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
55510101. Binnenboten | Inboard boats
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij SOETAERT & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOETAERT & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOETAERT & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOETAERT & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

 • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: HOUSE-CARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

 • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

 • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

  Regio: SPRIMONT

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

 • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • hulpkok (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: DE SPEELVOGEL

  Type: Flexijob

  Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van SOETAERT & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of SOETAERT & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOETAERT & ZOON. Laat een reactie achter voor SOETAERT & ZOON. SOETAERT & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOETAERT & ZOON. Leave a respond for SOETAERT & ZOON. SOETAERT & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOETAERT & ZOON op de google maps. Adres en contacten SOETAERT & ZOON
Location of SOETAERT & ZOON on the google maps. Address and contacts of SOETAERT & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come SOETAERT & ZOON SOETAERT & ZOON: COIFFURE VةRONIQUE | Auto-Onderdelen Govaert BVBA | Ide M | MICHEL GRAVY | DANNY VOS

Other related companies as SOETAERT & ZOON: COIFFURE VةRONIQUE | Auto-Onderdelen Govaert BVBA | Ide M | MICHEL GRAVY | DANNY VOS

SOETAERT & ZOON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOETAERT & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf SOETAERT & ZOON bevindt zich op het adres: SALISBURYLAAN 66; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen. Producten gemaakt in SOETAERT & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOETAERT & ZOON is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOETAERT & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOETAERT & ZOON, openstaande posities, locatie van SOETAERT & ZOON op de kaart.

SOETAERT & ZOON is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOETAERT & ZOON, company assigned to the tax number BE09356750488. The company SOETAERT & ZOON is located at the address: SALISBURYLAAN 66; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen. Products created in SOETAERT & ZOON were not found.
The main activity of SOETAERT & ZOON is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOETAERT & ZOON is not available. You also can look at reviews of SOETAERT & ZOON, open positions, location of SOETAERT & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOETAERT & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOETAERT & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOETAERT & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOETAERT & ZOON, employees, financial statistics.