VANDEN BRANDE

Contactgegevens VANDEN BRANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEN BRANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEN BRANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE NEUFFORGESTRAAT 50; 1830; MACHELEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 22534035 (+32-22534035) 22534035 (+32-22534035)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEN BRANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEN BRANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEN BRANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEN BRANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEN BRANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEN BRANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEN BRANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEN BRANDE
Products information VANDEN BRANDE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VANDEN BRANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEN BRANDE
(Get full report from official database of BE for VANDEN BRANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEN BRANDE
Addition kinds of activities for VANDEN BRANDE

622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
01190300. Oliekorrels | Oil grains
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij VANDEN BRANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEN BRANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEN BRANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEN BRANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

 • Industrieel elektricien (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

 • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

 • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: VAN DIJCK

  Type: Vaste Job

  Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: BEWEGING.NET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

 • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: BY LORENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Werfreserve

  For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van VANDEN BRANDE in sociale netwerken
Look for responds of VANDEN BRANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEN BRANDE. Laat een reactie achter voor VANDEN BRANDE. VANDEN BRANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEN BRANDE. Leave a respond for VANDEN BRANDE. VANDEN BRANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEN BRANDE op de google maps. Adres en contacten VANDEN BRANDE
Location of VANDEN BRANDE on the google maps. Address and contacts of VANDEN BRANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEN BRANDE VANDEN BRANDE: Assurenmarche | Dierickx G | L G PRINTING | NEOCARA | THIERRY HOFLACK

Other related companies as VANDEN BRANDE: Assurenmarche | Dierickx G | L G PRINTING | NEOCARA | THIERRY HOFLACK

VANDEN BRANDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEN BRANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf VANDEN BRANDE bevindt zich op het adres: DE NEUFFORGESTRAAT 50; 1830; MACHELEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in VANDEN BRANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEN BRANDE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEN BRANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEN BRANDE, openstaande posities, locatie van VANDEN BRANDE op de kaart.

VANDEN BRANDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEN BRANDE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company VANDEN BRANDE is located at the address: DE NEUFFORGESTRAAT 50; 1830; MACHELEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen. Products created in VANDEN BRANDE were not found.
The main activity of VANDEN BRANDE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEN BRANDE is not available. You also can look at reviews of VANDEN BRANDE, open positions, location of VANDEN BRANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEN BRANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEN BRANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEN BRANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEN BRANDE, employees, financial statistics.