LAMORCO

Contactgegevens LAMORCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMORCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMORCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIELAAN 15; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56359391 (+32-56359391) 56359391 (+32-56359391)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMORCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMORCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMORCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMORCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMORCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMORCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMORCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMORCO
Products information LAMORCO

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LAMORCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse metaalwaren Fab; Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMORCO
(Get full report from official database of BE for LAMORCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMORCO
Addition kinds of activities for LAMORCO

384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal

Werken bij LAMORCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMORCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMORCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMORCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulente (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

 • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

 • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: GROSEMANS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

 • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Sleutelbos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

 • Meetings and Events Consultant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • KELNER (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van LAMORCO in sociale netwerken
Look for responds of LAMORCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMORCO. Laat een reactie achter voor LAMORCO. LAMORCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMORCO. Leave a respond for LAMORCO. LAMORCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMORCO op de google maps. Adres en contacten LAMORCO
Location of LAMORCO on the google maps. Address and contacts of LAMORCO

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMORCO LAMORCO: DVE Elektriciteit BVBA | ALE OUDERGEM | Europe (L') | ROHNNY VANBRABANT | JEAN-FRAN?OIS PETERS

Other related companies as LAMORCO: DVE Elektriciteit BVBA | ALE OUDERGEM | Europe (L') | ROHNNY VANBRABANT | JEAN-FRAN?OIS PETERS

LAMORCO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMORCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf LAMORCO bevindt zich op het adres: INDUSTRIELAAN 15; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse metaalwaren Fab; Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in LAMORCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMORCO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMORCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMORCO, openstaande posities, locatie van LAMORCO op de kaart.

LAMORCO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMORCO, company assigned to the tax number BE06585174560. The company LAMORCO is located at the address: INDUSTRIELAAN 15; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse metaalwaren Fab; Elektrische installaties voor woningen. Products created in LAMORCO were not found.
The main activity of LAMORCO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMORCO is not available. You also can look at reviews of LAMORCO, open positions, location of LAMORCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMORCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMORCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMORCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMORCO, employees, financial statistics.