ONDERBEKE GERRIT

Contactgegevens ONDERBEKE GERRIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERBEKE GERRIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERBEKE GERRIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 3; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93717137 (+32-93717137) 93717137 (+32-93717137)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERBEKE GERRIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERBEKE GERRIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERBEKE GERRIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERBEKE GERRIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERBEKE GERRIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERBEKE GERRIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERBEKE GERRIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERBEKE GERRIT
Products information ONDERBEKE GERRIT

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ONDERBEKE GERRIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERBEKE GERRIT
(Get full report from official database of BE for ONDERBEKE GERRIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERBEKE GERRIT
Addition kinds of activities for ONDERBEKE GERRIT

781202. Video productie | Video production
783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec

Werken bij ONDERBEKE GERRIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERBEKE GERRIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERBEKE GERRIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERBEKE GERRIT. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller/monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

 • Servicetechnieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

 • Tuinarbeider (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

 • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

 • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Asap Maritiem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VMMC

  Type: Vaste Job

  Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

 • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

 • Health coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: AVITA

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

 • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • Acupuncturist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van ONDERBEKE GERRIT in sociale netwerken
Look for responds of ONDERBEKE GERRIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERBEKE GERRIT. Laat een reactie achter voor ONDERBEKE GERRIT. ONDERBEKE GERRIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERBEKE GERRIT. Leave a respond for ONDERBEKE GERRIT. ONDERBEKE GERRIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERBEKE GERRIT op de google maps. Adres en contacten ONDERBEKE GERRIT
Location of ONDERBEKE GERRIT on the google maps. Address and contacts of ONDERBEKE GERRIT

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERBEKE GERRIT ONDERBEKE GERRIT: Bruggen HSB NV | COIFFURE MILADY | ANDRE DE VOS | FRANS SPRENGHERS | JOSE RAHIER

Other related companies as ONDERBEKE GERRIT: Bruggen HSB NV | COIFFURE MILADY | ANDRE DE VOS | FRANS SPRENGHERS | JOSE RAHIER

ONDERBEKE GERRIT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERBEKE GERRIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf ONDERBEKE GERRIT bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 3; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in ONDERBEKE GERRIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERBEKE GERRIT is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERBEKE GERRIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERBEKE GERRIT, openstaande posities, locatie van ONDERBEKE GERRIT op de kaart.

ONDERBEKE GERRIT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERBEKE GERRIT, company assigned to the tax number BE06741729736. The company ONDERBEKE GERRIT is located at the address: HOOGSTRAAT 3; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in ONDERBEKE GERRIT were not found.
The main activity of ONDERBEKE GERRIT is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERBEKE GERRIT is not available. You also can look at reviews of ONDERBEKE GERRIT, open positions, location of ONDERBEKE GERRIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERBEKE GERRIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERBEKE GERRIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERBEKE GERRIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERBEKE GERRIT, employees, financial statistics.