PEETERS ERIC & CO

Contactgegevens PEETERS ERIC & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS ERIC & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS ERIC & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLEI 73; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36333783 (+32-36333783) 36333783 (+32-36333783)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS ERIC & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS ERIC & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS ERIC & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS ERIC & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS ERIC & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS ERIC & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS ERIC & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS ERIC & CO
Products information PEETERS ERIC & CO

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PEETERS ERIC & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS ERIC & CO
(Get full report from official database of BE for PEETERS ERIC & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS ERIC & CO
Addition kinds of activities for PEETERS ERIC & CO

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35410403. Turret draaibanken | Turret lathes

Werken bij PEETERS ERIC & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS ERIC & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS ERIC & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS ERIC & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van PEETERS ERIC & CO in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS ERIC & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS ERIC & CO. Laat een reactie achter voor PEETERS ERIC & CO. PEETERS ERIC & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS ERIC & CO. Leave a respond for PEETERS ERIC & CO. PEETERS ERIC & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS ERIC & CO op de google maps. Adres en contacten PEETERS ERIC & CO
Location of PEETERS ERIC & CO on the google maps. Address and contacts of PEETERS ERIC & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS ERIC & CO PEETERS ERIC & CO: DE RIJDENDE KIP | Cardon Sylvie | HCF MARC DEG?E | ADRIEN SUYKERBUYK | O. LANGLET

Other related companies as PEETERS ERIC & CO: DE RIJDENDE KIP | Cardon Sylvie | HCF MARC DEG?E | ADRIEN SUYKERBUYK | O. LANGLET

PEETERS ERIC & CO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS ERIC & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf PEETERS ERIC & CO bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLEI 73; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk. Producten gemaakt in PEETERS ERIC & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEETERS ERIC & CO is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS ERIC & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS ERIC & CO, openstaande posities, locatie van PEETERS ERIC & CO op de kaart.

PEETERS ERIC & CO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS ERIC & CO, company assigned to the tax number BE03503784179. The company PEETERS ERIC & CO is located at the address: BEVRIJDINGSLEI 73; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk. Products created in PEETERS ERIC & CO were not found.
The main activity of PEETERS ERIC & CO is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS ERIC & CO is not available. You also can look at reviews of PEETERS ERIC & CO, open positions, location of PEETERS ERIC & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS ERIC & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS ERIC & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS ERIC & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS ERIC & CO, employees, financial statistics.