VAN WESEMBEECK

Contactgegevens VAN WESEMBEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN WESEMBEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN WESEMBEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKSTRAAT 66; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16601909 (+32-16601909) 16601909 (+32-16601909)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN WESEMBEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN WESEMBEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN WESEMBEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN WESEMBEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN WESEMBEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN WESEMBEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN WESEMBEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN WESEMBEECK
Products information VAN WESEMBEECK

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN WESEMBEECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN WESEMBEECK
(Get full report from official database of BE for VAN WESEMBEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN WESEMBEECK
Addition kinds of activities for VAN WESEMBEECK

14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij VAN WESEMBEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN WESEMBEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN WESEMBEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN WESEMBEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van VAN WESEMBEECK in sociale netwerken
Look for responds of VAN WESEMBEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN WESEMBEECK. Laat een reactie achter voor VAN WESEMBEECK. VAN WESEMBEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN WESEMBEECK. Leave a respond for VAN WESEMBEECK. VAN WESEMBEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN WESEMBEECK op de google maps. Adres en contacten VAN WESEMBEECK
Location of VAN WESEMBEECK on the google maps. Address and contacts of VAN WESEMBEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN WESEMBEECK VAN WESEMBEECK: FLFRANS DE VOS EN CO BVBA | Flagothier G | Verdegem P | Tropical (Den) | ERGOLINE BELGIUM

Other related companies as VAN WESEMBEECK: FLFRANS DE VOS EN CO BVBA | Flagothier G | Verdegem P | Tropical (Den) | ERGOLINE BELGIUM

VAN WESEMBEECK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN WESEMBEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf VAN WESEMBEECK bevindt zich op het adres: VINKSTRAAT 66; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in VAN WESEMBEECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN WESEMBEECK is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN WESEMBEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN WESEMBEECK, openstaande posities, locatie van VAN WESEMBEECK op de kaart.

VAN WESEMBEECK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN WESEMBEECK, company assigned to the tax number BE08775573730. The company VAN WESEMBEECK is located at the address: VINKSTRAAT 66; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in VAN WESEMBEECK were not found.
The main activity of VAN WESEMBEECK is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN WESEMBEECK is not available. You also can look at reviews of VAN WESEMBEECK, open positions, location of VAN WESEMBEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN WESEMBEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN WESEMBEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN WESEMBEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN WESEMBEECK, employees, financial statistics.