VANDEVELDE THOMAS

Contactgegevens VANDEVELDE THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEVELDE THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEVELDE THOMAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 56 BUS 1; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93777782 (+32-93777782) 93777782 (+32-93777782)

Fax (fax): +32 (10) 957-57-98 +32 (10) 957-57-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEVELDE THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEVELDE THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEVELDE THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEVELDE THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEVELDE THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEVELDE THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEVELDE THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEVELDE THOMAS
Products information VANDEVELDE THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE02806976318
Ondernemingsnummer: 2907775878
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VANDEVELDE THOMAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEVELDE THOMAS
(Get full report from official database of BE for VANDEVELDE THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEVELDE THOMAS
Addition kinds of activities for VANDEVELDE THOMAS

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
34439916. lasverbindingen | Weldments
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled

Werken bij VANDEVELDE THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEVELDE THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEVELDE THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEVELDE THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van VANDEVELDE THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of VANDEVELDE THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEVELDE THOMAS. Laat een reactie achter voor VANDEVELDE THOMAS. VANDEVELDE THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEVELDE THOMAS. Leave a respond for VANDEVELDE THOMAS. VANDEVELDE THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEVELDE THOMAS op de google maps. Adres en contacten VANDEVELDE THOMAS
Location of VANDEVELDE THOMAS on the google maps. Address and contacts of VANDEVELDE THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEVELDE THOMAS VANDEVELDE THOMAS: RAPHAEL VLAMYNCK | O.C.M.W. | B.M. CAR | PHILIPPE BROISSON | FEDERALE POLITIE

Other related companies as VANDEVELDE THOMAS: RAPHAEL VLAMYNCK | O.C.M.W. | B.M. CAR | PHILIPPE BROISSON | FEDERALE POLITIE

VANDEVELDE THOMAS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEVELDE THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02806976318. Het bedrijf VANDEVELDE THOMAS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 56 BUS 1; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in VANDEVELDE THOMAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEVELDE THOMAS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEVELDE THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEVELDE THOMAS, openstaande posities, locatie van VANDEVELDE THOMAS op de kaart.

VANDEVELDE THOMAS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEVELDE THOMAS, company assigned to the tax number BE02806976318. The company VANDEVELDE THOMAS is located at the address: STATIONSSTRAAT 56 BUS 1; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in VANDEVELDE THOMAS were not found.
The main activity of VANDEVELDE THOMAS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEVELDE THOMAS is not available. You also can look at reviews of VANDEVELDE THOMAS, open positions, location of VANDEVELDE THOMAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEVELDE THOMAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEVELDE THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEVELDE THOMAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEVELDE THOMAS, employees, financial statistics.