VAN TOMME REN?

Contactgegevens VAN TOMME REN?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TOMME REN?: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TOMME REN?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELLAAN 99; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92232048 (+32-92232048) 92232048 (+32-92232048)

Fax (fax): +32 (82) 956-92-44 +32 (82) 956-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TOMME REN?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TOMME REN?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TOMME REN?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TOMME REN?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TOMME REN?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TOMME REN?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TOMME REN?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TOMME REN?
Products information VAN TOMME REN?

BTW identificatienummer (tax): BE08352874755
Ondernemingsnummer: 7293518066
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN TOMME REN? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TOMME REN?
(Get full report from official database of BE for VAN TOMME REN?)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TOMME REN?
Addition kinds of activities for VAN TOMME REN?

027901. Worm boerderijen | Worm farms
238903. kostuums | Costumes
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
59999934. condooms | Condoms
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij VAN TOMME REN?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TOMME REN?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TOMME REN?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TOMME REN?. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van VAN TOMME REN? in sociale netwerken
Look for responds of VAN TOMME REN? in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TOMME REN?. Laat een reactie achter voor VAN TOMME REN?. VAN TOMME REN? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TOMME REN?. Leave a respond for VAN TOMME REN?. VAN TOMME REN? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TOMME REN? op de google maps. Adres en contacten VAN TOMME REN?
Location of VAN TOMME REN? on the google maps. Address and contacts of VAN TOMME REN?

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TOMME REN? VAN TOMME REN?: De Groote Ronny | OPENBARE BIBLIOTHEEK | GUVALEX | YVAN TRUYAERT | ASEA BROWN BOVERI

Other related companies as VAN TOMME REN?: De Groote Ronny | OPENBARE BIBLIOTHEEK | GUVALEX | YVAN TRUYAERT | ASEA BROWN BOVERI

VAN TOMME REN? is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TOMME REN?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352874755. Het bedrijf VAN TOMME REN? bevindt zich op het adres: KASTEELLAAN 99; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in VAN TOMME REN? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN TOMME REN? is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TOMME REN? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TOMME REN?, openstaande posities, locatie van VAN TOMME REN? op de kaart.

VAN TOMME REN? is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN TOMME REN?, company assigned to the tax number BE08352874755. The company VAN TOMME REN? is located at the address: KASTEELLAAN 99; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in VAN TOMME REN? were not found.
The main activity of VAN TOMME REN? is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TOMME REN? is not available. You also can look at reviews of VAN TOMME REN?, open positions, location of VAN TOMME REN? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TOMME REN?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TOMME REN?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TOMME REN?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TOMME REN?, employees, financial statistics.