DE WAELE KATELIJNE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DE WAELE KATELIJNE
Private companiesFood Stores • DE WAELE KATELIJNE

Contactgegevens DE WAELE KATELIJNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WAELE KATELIJNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WAELE KATELIJNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92243499 (+32-92243499) 92243499 (+32-92243499)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WAELE KATELIJNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WAELE KATELIJNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WAELE KATELIJNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WAELE KATELIJNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WAELE KATELIJNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WAELE KATELIJNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WAELE KATELIJNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WAELE KATELIJNE
Products information DE WAELE KATELIJNE

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DE WAELE KATELIJNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WAELE KATELIJNE
(Get full report from official database of BE for DE WAELE KATELIJNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WAELE KATELIJNE
Addition kinds of activities for DE WAELE KATELIJNE

362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
35520110. Opening machines en uitrusting | Opening machinery and equipment
50219905. rekken | Racks

Werken bij DE WAELE KATELIJNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WAELE KATELIJNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WAELE KATELIJNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WAELE KATELIJNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van DE WAELE KATELIJNE in sociale netwerken
Look for responds of DE WAELE KATELIJNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WAELE KATELIJNE. Laat een reactie achter voor DE WAELE KATELIJNE. DE WAELE KATELIJNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WAELE KATELIJNE. Leave a respond for DE WAELE KATELIJNE. DE WAELE KATELIJNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WAELE KATELIJNE op de google maps. Adres en contacten DE WAELE KATELIJNE
Location of DE WAELE KATELIJNE on the google maps. Address and contacts of DE WAELE KATELIJNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WAELE KATELIJNE DE WAELE KATELIJNE: ETIENNE BERTIN | Aquarius II | Hechtermans J | PATA'CHOU BOETIEK NV | Vanmarcke-Foulon bvba

Other related companies as DE WAELE KATELIJNE: ETIENNE BERTIN | Aquarius II | Hechtermans J | PATA'CHOU BOETIEK NV | Vanmarcke-Foulon bvba

DE WAELE KATELIJNE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WAELE KATELIJNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf DE WAELE KATELIJNE bevindt zich op het adres: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE WAELE KATELIJNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WAELE KATELIJNE is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WAELE KATELIJNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WAELE KATELIJNE, openstaande posities, locatie van DE WAELE KATELIJNE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE WAELE KATELIJNE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WAELE KATELIJNE, company assigned to the tax number BE09041168212. The company DE WAELE KATELIJNE is located at the address: COUPURE 5; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE WAELE KATELIJNE were not found.
The main activity of DE WAELE KATELIJNE is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WAELE KATELIJNE is not available. You also can look at reviews of DE WAELE KATELIJNE, open positions, location of DE WAELE KATELIJNE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WAELE KATELIJNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WAELE KATELIJNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WAELE KATELIJNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WAELE KATELIJNE, employees, financial statistics.