DE RUYCK ANNIE

Contactgegevens DE RUYCK ANNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RUYCK ANNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RUYCK ANNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUINKLAAN 12; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92241134 (+32-92241134) 92241134 (+32-92241134)

Fax (fax): +32 (53) 695-36-61 +32 (53) 695-36-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RUYCK ANNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RUYCK ANNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RUYCK ANNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RUYCK ANNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RUYCK ANNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RUYCK ANNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RUYCK ANNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RUYCK ANNIE
Products information DE RUYCK ANNIE

BTW identificatienummer (tax): BE06669494628
Ondernemingsnummer: 4123687744
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DE RUYCK ANNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RUYCK ANNIE
(Get full report from official database of BE for DE RUYCK ANNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RUYCK ANNIE
Addition kinds of activities for DE RUYCK ANNIE

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
02519903. Cornish hennen, het opwekken van | Cornish hens, raising of
16110203. Grading | Grading
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank

Werken bij DE RUYCK ANNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RUYCK ANNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RUYCK ANNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RUYCK ANNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van DE RUYCK ANNIE in sociale netwerken
Look for responds of DE RUYCK ANNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RUYCK ANNIE. Laat een reactie achter voor DE RUYCK ANNIE. DE RUYCK ANNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RUYCK ANNIE. Leave a respond for DE RUYCK ANNIE. DE RUYCK ANNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RUYCK ANNIE op de google maps. Adres en contacten DE RUYCK ANNIE
Location of DE RUYCK ANNIE on the google maps. Address and contacts of DE RUYCK ANNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RUYCK ANNIE DE RUYCK ANNIE: ESSO | VERHAEVERT DIRK | C.B. CHIMAY ATRE | GEORGES VERMEERSCH | B. DE VOGHEL

Other related companies as DE RUYCK ANNIE: ESSO | VERHAEVERT DIRK | C.B. CHIMAY ATRE | GEORGES VERMEERSCH | B. DE VOGHEL

DE RUYCK ANNIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RUYCK ANNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06669494628. Het bedrijf DE RUYCK ANNIE bevindt zich op het adres: MUINKLAAN 12; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE RUYCK ANNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE RUYCK ANNIE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RUYCK ANNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RUYCK ANNIE, openstaande posities, locatie van DE RUYCK ANNIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE RUYCK ANNIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RUYCK ANNIE, company assigned to the tax number BE06669494628. The company DE RUYCK ANNIE is located at the address: MUINKLAAN 12; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE RUYCK ANNIE were not found.
The main activity of DE RUYCK ANNIE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RUYCK ANNIE is not available. You also can look at reviews of DE RUYCK ANNIE, open positions, location of DE RUYCK ANNIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RUYCK ANNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RUYCK ANNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RUYCK ANNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RUYCK ANNIE, employees, financial statistics.