DE CLERCQ-FAZZI WILLY

Contactgegevens DE CLERCQ-FAZZI WILLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ-FAZZI WILLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ-FAZZI WILLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CYRIEL BUYSSESTRAAT 12; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92228009 (+32-92228009) 92228009 (+32-92228009)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ-FAZZI WILLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ-FAZZI WILLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ-FAZZI WILLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ-FAZZI WILLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ-FAZZI WILLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ-FAZZI WILLY
Products information DE CLERCQ-FAZZI WILLY

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE CLERCQ-FAZZI WILLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ-FAZZI WILLY
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ-FAZZI WILLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ-FAZZI WILLY
Addition kinds of activities for DE CLERCQ-FAZZI WILLY

16290404. Houtverwijdering | Timber removal
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial

Werken bij DE CLERCQ-FAZZI WILLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ-FAZZI WILLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ-FAZZI WILLY in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ-FAZZI WILLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ-FAZZI WILLY. DE CLERCQ-FAZZI WILLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ-FAZZI WILLY. Leave a respond for DE CLERCQ-FAZZI WILLY. DE CLERCQ-FAZZI WILLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ-FAZZI WILLY op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ-FAZZI WILLY
Location of DE CLERCQ-FAZZI WILLY on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ-FAZZI WILLY

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ-FAZZI WILLY DE CLERCQ-FAZZI WILLY: ARCHISAVE | ROHNNY VANBRABANT | Proot Tim | DRUKKERIJ DE MAN NV | Alexandra Legrand

Other related companies as DE CLERCQ-FAZZI WILLY: ARCHISAVE | ROHNNY VANBRABANT | Proot Tim | DRUKKERIJ DE MAN NV | Alexandra Legrand

DE CLERCQ-FAZZI WILLY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ-FAZZI WILLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf DE CLERCQ-FAZZI WILLY bevindt zich op het adres: CYRIEL BUYSSESTRAAT 12; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE CLERCQ-FAZZI WILLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ-FAZZI WILLY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ-FAZZI WILLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ-FAZZI WILLY, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ-FAZZI WILLY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE CLERCQ-FAZZI WILLY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ-FAZZI WILLY, company assigned to the tax number BE02337585449. The company DE CLERCQ-FAZZI WILLY is located at the address: CYRIEL BUYSSESTRAAT 12; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE CLERCQ-FAZZI WILLY were not found.
The main activity of DE CLERCQ-FAZZI WILLY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ-FAZZI WILLY is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ-FAZZI WILLY, open positions, location of DE CLERCQ-FAZZI WILLY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ-FAZZI WILLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ-FAZZI WILLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ-FAZZI WILLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ-FAZZI WILLY, employees, financial statistics.