WILFRIED REMY

Contactgegevens WILFRIED REMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED REMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED REMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL DUSARTPLEIN 8; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11211705 (+32-11211705) 11211705 (+32-11211705)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED REMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED REMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED REMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED REMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED REMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED REMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED REMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED REMY
Products information WILFRIED REMY

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in WILFRIED REMY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED REMY
(Get full report from official database of BE for WILFRIED REMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED REMY
Addition kinds of activities for WILFRIED REMY

38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij WILFRIED REMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED REMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED REMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED REMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van WILFRIED REMY in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED REMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED REMY. Laat een reactie achter voor WILFRIED REMY. WILFRIED REMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED REMY. Leave a respond for WILFRIED REMY. WILFRIED REMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED REMY op de google maps. Adres en contacten WILFRIED REMY
Location of WILFRIED REMY on the google maps. Address and contacts of WILFRIED REMY

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED REMY WILFRIED REMY: De Woonwijzer | DE KLEINE JOHANNES | CHATAS | GOLDEN GIPSY'S (THE) | VAN RIET

Other related companies as WILFRIED REMY: De Woonwijzer | DE KLEINE JOHANNES | CHATAS | GOLDEN GIPSY'S (THE) | VAN RIET

WILFRIED REMY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED REMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf WILFRIED REMY bevindt zich op het adres: KOLONEL DUSARTPLEIN 8; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in WILFRIED REMY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILFRIED REMY is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED REMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED REMY, openstaande posities, locatie van WILFRIED REMY op de kaart.

WILFRIED REMY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED REMY, company assigned to the tax number BE06958435058. The company WILFRIED REMY is located at the address: KOLONEL DUSARTPLEIN 8; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in WILFRIED REMY were not found.
The main activity of WILFRIED REMY is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED REMY is not available. You also can look at reviews of WILFRIED REMY, open positions, location of WILFRIED REMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED REMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED REMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED REMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED REMY, employees, financial statistics.