V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE
Private companiesTransportation Services • V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

Contactgegevens V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERHULPSESTEENWEG 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26753030 (+32-26753030) 26753030 (+32-26753030)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE
Products information V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE
(Get full report from official database of BE for V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE
Addition kinds of activities for V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
38420419. Walkers | Walkers
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts

Werken bij V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

Zoek naar antwoorden van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE in sociale netwerken
Look for responds of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Laat een reactie achter voor V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. Leave a respond for V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE. V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE op de google maps. Adres en contacten V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE
Location of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE on the google maps. Address and contacts of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: KAPPERSTEAM GUY | MUSCH | Van Stichel Frans BVBA | Taxi Marc BVBA | UVO NV

Other related companies as V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE: KAPPERSTEAM GUY | MUSCH | Van Stichel Frans BVBA | Taxi Marc BVBA | UVO NV

V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE bevindt zich op het adres: TERHULPSESTEENWEG 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, openstaande posities, locatie van V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE op de kaart.

V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, company assigned to the tax number BE07497863769. The company V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is located at the address: TERHULPSESTEENWEG 187; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE were not found.
The main activity of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE is not available. You also can look at reviews of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, open positions, location of V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. BONNEVILLE/VIVIANE BONNEVILLE, employees, financial statistics.