A l'Univers du Pin

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A l'Univers du Pin
Private companiesDepository Institutions • A l'Univers du Pin

Contactgegevens A l'Univers du Pin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A l'Univers du Pin: address, phone, fax, email, website, opening hours

A l'Univers du Pin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 18; 6200; Châtelet, België

Telefoon (phone): 071 38 60 48; 071 39 25 87 (+32-071 38 60 48; 071 39 25 87) 071 38 60 48; 071 39 25 87 (+32-071 38 60 48; 071 39 25 87)

Fax (fax): 071 39 48 90 (+32-071 39 48 90) 071 39 48 90 (+32-071 39 48 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A l'Univers du Pin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A l'Univers du Pin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A l'Univers du Pin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A l'Univers du Pin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A l'Univers du Pin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A l'Univers du Pin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A l'Univers du Pin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A l'Univers du Pin
Products information A l'Univers du Pin

BTW identificatienummer (tax): BE03106353759
Ondernemingsnummer: 7691772460
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Furniture - General; Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A l'Univers du Pin
(Get full report from official database of BE for A l'Univers du Pin)

Aanvulling soorten activiteiten voor A l'Univers du Pin
Addition kinds of activities for A l'Univers du Pin

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
50519900. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec

Werken bij A l'Univers du Pin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A l'Univers du Pin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A l'Univers du Pin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A l'Univers du Pin. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van A l'Univers du Pin in sociale netwerken
Look for responds of A l'Univers du Pin in social networks

Lees alle opmerkingen voor A l'Univers du Pin. Laat een reactie achter voor A l'Univers du Pin. A l'Univers du Pin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A l'Univers du Pin. Leave a respond for A l'Univers du Pin. A l'Univers du Pin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A l'Univers du Pin op de google maps. Adres en contacten A l'Univers du Pin
Location of A l'Univers du Pin on the google maps. Address and contacts of A l'Univers du Pin

Andere gerelateerde bedrijven als come A l'Univers du Pin A l'Univers du Pin: INSTITUUT SABINE & ANJE | Car Recycling Verholen | MCH Kantoorwerken BVBA | CHASSART (LE) | ONAFH. THUISZ. VLAANDEREN

Other related companies as A l'Univers du Pin: INSTITUUT SABINE & ANJE | Car Recycling Verholen | MCH Kantoorwerken BVBA | CHASSART (LE) | ONAFH. THUISZ. VLAANDEREN

A l'Univers du Pin is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A l'Univers du Pin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03106353759. Het bedrijf A l'Univers du Pin bevindt zich op het adres: Grand Rue 18; 6200; Châtelet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General; Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van A l'Univers du Pin is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A l'Univers du Pin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A l'Univers du Pin, openstaande posities, locatie van A l'Univers du Pin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A l'Univers du Pin is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A l'Univers du Pin, company assigned to the tax number BE03106353759. The company A l'Univers du Pin is located at the address: Grand Rue 18; 6200; Châtelet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General; Furniture - Armchairs.
The main activity of A l'Univers du Pin is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A l'Univers du Pin is not available. You also can look at reviews of A l'Univers du Pin, open positions, location of A l'Univers du Pin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A l'Univers du Pin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A l'Univers du Pin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A l'Univers du Pin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A l'Univers du Pin, employees, financial statistics.