PETER VEREECKE

Contactgegevens PETER VEREECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VEREECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VEREECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSUYTLAAN 17; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50371440 (+32-50371440) 50371440 (+32-50371440)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VEREECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VEREECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VEREECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VEREECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VEREECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VEREECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VEREECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VEREECKE
Products information PETER VEREECKE

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PETER VEREECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VEREECKE
(Get full report from official database of BE for PETER VEREECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VEREECKE
Addition kinds of activities for PETER VEREECKE

735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij PETER VEREECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VEREECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VEREECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VEREECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van PETER VEREECKE in sociale netwerken
Look for responds of PETER VEREECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VEREECKE. Laat een reactie achter voor PETER VEREECKE. PETER VEREECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VEREECKE. Leave a respond for PETER VEREECKE. PETER VEREECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VEREECKE op de google maps. Adres en contacten PETER VEREECKE
Location of PETER VEREECKE on the google maps. Address and contacts of PETER VEREECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VEREECKE PETER VEREECKE: Panini | Gafaco NV | VANTITTELBOOM V BVBA | COIFFURE JEUNESSE | PETRUS EGGHE

Other related companies as PETER VEREECKE: Panini | Gafaco NV | VANTITTELBOOM V BVBA | COIFFURE JEUNESSE | PETRUS EGGHE

PETER VEREECKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VEREECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf PETER VEREECKE bevindt zich op het adres: BOSSUYTLAAN 17; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PETER VEREECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER VEREECKE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VEREECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VEREECKE, openstaande posities, locatie van PETER VEREECKE op de kaart.

PETER VEREECKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VEREECKE, company assigned to the tax number BE03471649169. The company PETER VEREECKE is located at the address: BOSSUYTLAAN 17; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PETER VEREECKE were not found.
The main activity of PETER VEREECKE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VEREECKE is not available. You also can look at reviews of PETER VEREECKE, open positions, location of PETER VEREECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VEREECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VEREECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VEREECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VEREECKE, employees, financial statistics.