PATRICK VERACHTERT

Contactgegevens PATRICK VERACHTERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VERACHTERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VERACHTERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MARKT 18B1; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11666444 (+32-11666444) 11666444 (+32-11666444)

Fax (fax): +32 (12) 435-33-78 +32 (12) 435-33-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VERACHTERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VERACHTERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VERACHTERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VERACHTERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VERACHTERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VERACHTERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VERACHTERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VERACHTERT
Products information PATRICK VERACHTERT

BTW identificatienummer (tax): BE08692626953
Ondernemingsnummer: 6100677490
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PATRICK VERACHTERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VERACHTERT
(Get full report from official database of BE for PATRICK VERACHTERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VERACHTERT
Addition kinds of activities for PATRICK VERACHTERT

353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
30889906. Tubs (bad, douche en was), kunststof | Tubs (bath, shower, and laundry), plastics
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
50720101. bouten | Bolts
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning

Werken bij PATRICK VERACHTERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VERACHTERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VERACHTERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VERACHTERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van PATRICK VERACHTERT in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VERACHTERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VERACHTERT. Laat een reactie achter voor PATRICK VERACHTERT. PATRICK VERACHTERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VERACHTERT. Leave a respond for PATRICK VERACHTERT. PATRICK VERACHTERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VERACHTERT op de google maps. Adres en contacten PATRICK VERACHTERT
Location of PATRICK VERACHTERT on the google maps. Address and contacts of PATRICK VERACHTERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VERACHTERT PATRICK VERACHTERT: KUNSTUITGEVERIJ MAES | MARIA SCHREURS | Chloe | CHAUFNET | MARTENSHOF

Other related companies as PATRICK VERACHTERT: KUNSTUITGEVERIJ MAES | MARIA SCHREURS | Chloe | CHAUFNET | MARTENSHOF

PATRICK VERACHTERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VERACHTERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08692626953. Het bedrijf PATRICK VERACHTERT bevindt zich op het adres: OUDE MARKT 18B1; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 851,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in PATRICK VERACHTERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VERACHTERT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VERACHTERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VERACHTERT, openstaande posities, locatie van PATRICK VERACHTERT op de kaart.

PATRICK VERACHTERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VERACHTERT, company assigned to the tax number BE08692626953. The company PATRICK VERACHTERT is located at the address: OUDE MARKT 18B1; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 851,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in PATRICK VERACHTERT were not found.
The main activity of PATRICK VERACHTERT is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VERACHTERT is not available. You also can look at reviews of PATRICK VERACHTERT, open positions, location of PATRICK VERACHTERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VERACHTERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VERACHTERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VERACHTERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VERACHTERT, employees, financial statistics.