P. CALLENS

Contactgegevens P. CALLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. CALLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. CALLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERHULPSESTEENWEG 177B6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26730007 (+32-26730007) 26730007 (+32-26730007)

Fax (fax): +32 (4) 338-89-86 +32 (4) 338-89-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. CALLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. CALLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. CALLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. CALLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. CALLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. CALLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. CALLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. CALLENS
Products information P. CALLENS

BTW identificatienummer (tax): BE05278900146
Ondernemingsnummer: 4509582519
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in P. CALLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. CALLENS
(Get full report from official database of BE for P. CALLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. CALLENS
Addition kinds of activities for P. CALLENS

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
822200. Junior colleges | Junior colleges
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij P. CALLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. CALLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. CALLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. CALLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van P. CALLENS in sociale netwerken
Look for responds of P. CALLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. CALLENS. Laat een reactie achter voor P. CALLENS. P. CALLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. CALLENS. Leave a respond for P. CALLENS. P. CALLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. CALLENS op de google maps. Adres en contacten P. CALLENS
Location of P. CALLENS on the google maps. Address and contacts of P. CALLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come P. CALLENS P. CALLENS: FLANTWERPSE ETUISFABRIEK VAN CAMP NV | Boulangerie La France NV | Best Sound | POL GLINEUR | MICHEL HOOREMAN

Other related companies as P. CALLENS: FLANTWERPSE ETUISFABRIEK VAN CAMP NV | Boulangerie La France NV | Best Sound | POL GLINEUR | MICHEL HOOREMAN

P. CALLENS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. CALLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05278900146. Het bedrijf P. CALLENS bevindt zich op het adres: TERHULPSESTEENWEG 177B6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in P. CALLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. CALLENS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. CALLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. CALLENS, openstaande posities, locatie van P. CALLENS op de kaart.

P. CALLENS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. CALLENS, company assigned to the tax number BE05278900146. The company P. CALLENS is located at the address: TERHULPSESTEENWEG 177B6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in P. CALLENS were not found.
The main activity of P. CALLENS is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. CALLENS is not available. You also can look at reviews of P. CALLENS, open positions, location of P. CALLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. CALLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. CALLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. CALLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. CALLENS, employees, financial statistics.