MINA GOLDFAYS

Contactgegevens MINA GOLDFAYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINA GOLDFAYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINA GOLDFAYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSLAAN 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25511515 (+32-25511515) 25511515 (+32-25511515)

Fax (fax): +32 (69) 449-36-24 +32 (69) 449-36-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINA GOLDFAYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINA GOLDFAYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINA GOLDFAYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINA GOLDFAYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINA GOLDFAYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINA GOLDFAYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINA GOLDFAYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINA GOLDFAYS
Products information MINA GOLDFAYS

BTW identificatienummer (tax): BE08748107910
Ondernemingsnummer: 1438629150
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MINA GOLDFAYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINA GOLDFAYS
(Get full report from official database of BE for MINA GOLDFAYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINA GOLDFAYS
Addition kinds of activities for MINA GOLDFAYS

504400. Kantoorartikelen | Office equipment
22210307. Satins | Satins
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
38250332. Wattmeters | Wattmeters
51990211. Beeldhouwwerk | Statuary

Werken bij MINA GOLDFAYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINA GOLDFAYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINA GOLDFAYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINA GOLDFAYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van MINA GOLDFAYS in sociale netwerken
Look for responds of MINA GOLDFAYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINA GOLDFAYS. Laat een reactie achter voor MINA GOLDFAYS. MINA GOLDFAYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINA GOLDFAYS. Leave a respond for MINA GOLDFAYS. MINA GOLDFAYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINA GOLDFAYS op de google maps. Adres en contacten MINA GOLDFAYS
Location of MINA GOLDFAYS on the google maps. Address and contacts of MINA GOLDFAYS

Andere gerelateerde bedrijven als come MINA GOLDFAYS MINA GOLDFAYS: JAN BAERT | Euromat-Sud sprl | HUIS NATHALIE | Joseph Brocanteur | Scierie LEMAIRE

Other related companies as MINA GOLDFAYS: JAN BAERT | Euromat-Sud sprl | HUIS NATHALIE | Joseph Brocanteur | Scierie LEMAIRE

MINA GOLDFAYS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINA GOLDFAYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748107910. Het bedrijf MINA GOLDFAYS bevindt zich op het adres: KEIZERSLAAN 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MINA GOLDFAYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINA GOLDFAYS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINA GOLDFAYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINA GOLDFAYS, openstaande posities, locatie van MINA GOLDFAYS op de kaart.

MINA GOLDFAYS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINA GOLDFAYS, company assigned to the tax number BE08748107910. The company MINA GOLDFAYS is located at the address: KEIZERSLAAN 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MINA GOLDFAYS were not found.
The main activity of MINA GOLDFAYS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MINA GOLDFAYS is not available. You also can look at reviews of MINA GOLDFAYS, open positions, location of MINA GOLDFAYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINA GOLDFAYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINA GOLDFAYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINA GOLDFAYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINA GOLDFAYS, employees, financial statistics.