MARIE-LUCE GERKENS

Contactgegevens MARIE-LUCE GERKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-LUCE GERKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-LUCE GERKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD FR?RE ORBAN 9B1; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42217979 (+32-42217979) 42217979 (+32-42217979)

Fax (fax): +32 (64) 403-37-10 +32 (64) 403-37-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-LUCE GERKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-LUCE GERKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-LUCE GERKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-LUCE GERKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-LUCE GERKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-LUCE GERKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-LUCE GERKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-LUCE GERKENS
Products information MARIE-LUCE GERKENS

BTW identificatienummer (tax): BE05328063964
Ondernemingsnummer: 6170440673
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MARIE-LUCE GERKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-LUCE GERKENS
(Get full report from official database of BE for MARIE-LUCE GERKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-LUCE GERKENS
Addition kinds of activities for MARIE-LUCE GERKENS

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
20330305. Vruchtensappen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit juices: packaged in cans, jars, etc.
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij MARIE-LUCE GERKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-LUCE GERKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-LUCE GERKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-LUCE GERKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van MARIE-LUCE GERKENS in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-LUCE GERKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-LUCE GERKENS. Laat een reactie achter voor MARIE-LUCE GERKENS. MARIE-LUCE GERKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-LUCE GERKENS. Leave a respond for MARIE-LUCE GERKENS. MARIE-LUCE GERKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-LUCE GERKENS op de google maps. Adres en contacten MARIE-LUCE GERKENS
Location of MARIE-LUCE GERKENS on the google maps. Address and contacts of MARIE-LUCE GERKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-LUCE GERKENS MARIE-LUCE GERKENS: FLA & B KMO-PARTNERS CVBA | Bogemans L | Coens Didier | DIRK VERMEERSCH | Camps K

Other related companies as MARIE-LUCE GERKENS: FLA & B KMO-PARTNERS CVBA | Bogemans L | Coens Didier | DIRK VERMEERSCH | Camps K

MARIE-LUCE GERKENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-LUCE GERKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05328063964. Het bedrijf MARIE-LUCE GERKENS bevindt zich op het adres: BLD FR?RE ORBAN 9B1; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in MARIE-LUCE GERKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-LUCE GERKENS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-LUCE GERKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-LUCE GERKENS, openstaande posities, locatie van MARIE-LUCE GERKENS op de kaart.

MARIE-LUCE GERKENS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-LUCE GERKENS, company assigned to the tax number BE05328063964. The company MARIE-LUCE GERKENS is located at the address: BLD FR?RE ORBAN 9B1; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in MARIE-LUCE GERKENS were not found.
The main activity of MARIE-LUCE GERKENS is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-LUCE GERKENS is not available. You also can look at reviews of MARIE-LUCE GERKENS, open positions, location of MARIE-LUCE GERKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-LUCE GERKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-LUCE GERKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-LUCE GERKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-LUCE GERKENS, employees, financial statistics.