SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS
Private companiesFood and Kindred Products • SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

Contactgegevens SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTSTRAAT 49; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51306766 (+32-51306766) 51306766 (+32-51306766)

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS
Products information SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. Leave a respond for SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS. SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS
Location of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: ABILENE | Dino BVBA | URBAIN VAN ONGEVAL | APC Supplies Belgium | GUILLAUME VANDORMAEL

Other related companies as SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS: ABILENE | Dino BVBA | URBAIN VAN ONGEVAL | APC Supplies Belgium | GUILLAUME VANDORMAEL

SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS bevindt zich op het adres: WESTSTRAAT 49; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS op de kaart.

SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, company assigned to the tax number BE01510589599. The company SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is located at the address: WESTSTRAAT 49; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS were not found.
The main activity of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, open positions, location of SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDINSTITUUT NADIA WINDELS, employees, financial statistics.