LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK
Private companiesAmusement and Recreation Services • LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

Contactgegevens LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL DE GAULLELAAN 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26481989 (+32-26481989) 26481989 (+32-26481989)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK
Products information LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK
(Get full report from official database of BE for LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK
Addition kinds of activities for LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK in sociale netwerken
Look for responds of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Laat een reactie achter voor LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. Leave a respond for LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK. LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK op de google maps. Adres en contacten LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK
Location of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK on the google maps. Address and contacts of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: PARTENA | Peeters R | J P H P | LACE SYMPHONY | Medisch Labo Westhoek

Other related companies as LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK: PARTENA | Peeters R | J P H P | LACE SYMPHONY | Medisch Labo Westhoek

LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK bevindt zich op het adres: GENERAAL DE GAULLELAAN 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, openstaande posities, locatie van LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK op de kaart.

LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, company assigned to the tax number BE04888336181. The company LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is located at the address: GENERAAL DE GAULLELAAN 50B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK were not found.
The main activity of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK is not available. You also can look at reviews of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, open positions, location of LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENCE DEKLERCK/L. DEKLERCK, employees, financial statistics.