KLUYSKENS JEAN-MARIE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • KLUYSKENS JEAN-MARIE
Private companiesFood Stores • KLUYSKENS JEAN-MARIE

Contactgegevens KLUYSKENS JEAN-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLUYSKENS JEAN-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLUYSKENS JEAN-MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERKOUTER 124; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92258363 (+32-92258363) 92258363 (+32-92258363)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLUYSKENS JEAN-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLUYSKENS JEAN-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLUYSKENS JEAN-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLUYSKENS JEAN-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLUYSKENS JEAN-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLUYSKENS JEAN-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLUYSKENS JEAN-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLUYSKENS JEAN-MARIE
Products information KLUYSKENS JEAN-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KLUYSKENS JEAN-MARIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLUYSKENS JEAN-MARIE
(Get full report from official database of BE for KLUYSKENS JEAN-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLUYSKENS JEAN-MARIE
Addition kinds of activities for KLUYSKENS JEAN-MARIE

346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
621101. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij KLUYSKENS JEAN-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLUYSKENS JEAN-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLUYSKENS JEAN-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLUYSKENS JEAN-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van KLUYSKENS JEAN-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of KLUYSKENS JEAN-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLUYSKENS JEAN-MARIE. Laat een reactie achter voor KLUYSKENS JEAN-MARIE. KLUYSKENS JEAN-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLUYSKENS JEAN-MARIE. Leave a respond for KLUYSKENS JEAN-MARIE. KLUYSKENS JEAN-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLUYSKENS JEAN-MARIE op de google maps. Adres en contacten KLUYSKENS JEAN-MARIE
Location of KLUYSKENS JEAN-MARIE on the google maps. Address and contacts of KLUYSKENS JEAN-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come KLUYSKENS JEAN-MARIE KLUYSKENS JEAN-MARIE: Polet M | Ebema NV | TIERC? FRANCO-BELGE | KEPPENS KREATIES | Travers L

Other related companies as KLUYSKENS JEAN-MARIE: Polet M | Ebema NV | TIERC? FRANCO-BELGE | KEPPENS KREATIES | Travers L

KLUYSKENS JEAN-MARIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLUYSKENS JEAN-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf KLUYSKENS JEAN-MARIE bevindt zich op het adres: NEDERKOUTER 124; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KLUYSKENS JEAN-MARIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLUYSKENS JEAN-MARIE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLUYSKENS JEAN-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLUYSKENS JEAN-MARIE, openstaande posities, locatie van KLUYSKENS JEAN-MARIE op de kaart.

KLUYSKENS JEAN-MARIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLUYSKENS JEAN-MARIE, company assigned to the tax number BE05409088134. The company KLUYSKENS JEAN-MARIE is located at the address: NEDERKOUTER 124; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KLUYSKENS JEAN-MARIE were not found.
The main activity of KLUYSKENS JEAN-MARIE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KLUYSKENS JEAN-MARIE is not available. You also can look at reviews of KLUYSKENS JEAN-MARIE, open positions, location of KLUYSKENS JEAN-MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLUYSKENS JEAN-MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLUYSKENS JEAN-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLUYSKENS JEAN-MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLUYSKENS JEAN-MARIE, employees, financial statistics.