KARLIEN ZWAENEPOEL

Contactgegevens KARLIEN ZWAENEPOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARLIEN ZWAENEPOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARLIEN ZWAENEPOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ISABELLA BRANTSTRAAT 63; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32372364 32372364

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARLIEN ZWAENEPOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARLIEN ZWAENEPOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARLIEN ZWAENEPOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARLIEN ZWAENEPOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARLIEN ZWAENEPOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARLIEN ZWAENEPOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARLIEN ZWAENEPOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARLIEN ZWAENEPOEL
Products information KARLIEN ZWAENEPOEL

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KARLIEN ZWAENEPOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARLIEN ZWAENEPOEL
(Get full report from official database of BE for KARLIEN ZWAENEPOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARLIEN ZWAENEPOEL
Addition kinds of activities for KARLIEN ZWAENEPOEL

349500. Draadveren | Wire springs
07810100. Tuinbouw diensten | Horticulture services
20419909. Korenkiem | Wheat germ
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij KARLIEN ZWAENEPOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARLIEN ZWAENEPOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARLIEN ZWAENEPOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARLIEN ZWAENEPOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van KARLIEN ZWAENEPOEL in sociale netwerken
Look for responds of KARLIEN ZWAENEPOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARLIEN ZWAENEPOEL. Laat een reactie achter voor KARLIEN ZWAENEPOEL. KARLIEN ZWAENEPOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARLIEN ZWAENEPOEL. Leave a respond for KARLIEN ZWAENEPOEL. KARLIEN ZWAENEPOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARLIEN ZWAENEPOEL op de google maps. Adres en contacten KARLIEN ZWAENEPOEL
Location of KARLIEN ZWAENEPOEL on the google maps. Address and contacts of KARLIEN ZWAENEPOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KARLIEN ZWAENEPOEL KARLIEN ZWAENEPOEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Van Raak Distributie NV | MARC VERCAMMEN | AREND WOODS | MEUBLES MAXIME

Other related companies as KARLIEN ZWAENEPOEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Van Raak Distributie NV | MARC VERCAMMEN | AREND WOODS | MEUBLES MAXIME

KARLIEN ZWAENEPOEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARLIEN ZWAENEPOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf KARLIEN ZWAENEPOEL bevindt zich op het adres: ISABELLA BRANTSTRAAT 63; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KARLIEN ZWAENEPOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARLIEN ZWAENEPOEL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARLIEN ZWAENEPOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARLIEN ZWAENEPOEL, openstaande posities, locatie van KARLIEN ZWAENEPOEL op de kaart.

KARLIEN ZWAENEPOEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARLIEN ZWAENEPOEL, company assigned to the tax number BE05461822509. The company KARLIEN ZWAENEPOEL is located at the address: ISABELLA BRANTSTRAAT 63; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KARLIEN ZWAENEPOEL were not found.
The main activity of KARLIEN ZWAENEPOEL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KARLIEN ZWAENEPOEL is not available. You also can look at reviews of KARLIEN ZWAENEPOEL, open positions, location of KARLIEN ZWAENEPOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARLIEN ZWAENEPOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARLIEN ZWAENEPOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARLIEN ZWAENEPOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARLIEN ZWAENEPOEL, employees, financial statistics.