KARINE BIETS

Contactgegevens KARINE BIETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARINE BIETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARINE BIETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REGENTWIJK 64; 3890; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11887788 (+32-11887788) 11887788 (+32-11887788)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARINE BIETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARINE BIETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARINE BIETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARINE BIETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARINE BIETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARINE BIETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARINE BIETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARINE BIETS
Products information KARINE BIETS

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in KARINE BIETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARINE BIETS
(Get full report from official database of BE for KARINE BIETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARINE BIETS
Addition kinds of activities for KARINE BIETS

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
31619909. valises | Valises
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field

Werken bij KARINE BIETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARINE BIETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARINE BIETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARINE BIETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van KARINE BIETS in sociale netwerken
Look for responds of KARINE BIETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARINE BIETS. Laat een reactie achter voor KARINE BIETS. KARINE BIETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARINE BIETS. Leave a respond for KARINE BIETS. KARINE BIETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARINE BIETS op de google maps. Adres en contacten KARINE BIETS
Location of KARINE BIETS on the google maps. Address and contacts of KARINE BIETS

Andere gerelateerde bedrijven als come KARINE BIETS KARINE BIETS: JULES JACOB | MAISON OUTDOOR | TREND-RENT | Contempre B | Ronkenburg

Other related companies as KARINE BIETS: JULES JACOB | MAISON OUTDOOR | TREND-RENT | Contempre B | Ronkenburg

KARINE BIETS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARINE BIETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf KARINE BIETS bevindt zich op het adres: REGENTWIJK 64; 3890; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in KARINE BIETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARINE BIETS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARINE BIETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARINE BIETS, openstaande posities, locatie van KARINE BIETS op de kaart.

KARINE BIETS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARINE BIETS, company assigned to the tax number BE05621948242. The company KARINE BIETS is located at the address: REGENTWIJK 64; 3890; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in KARINE BIETS were not found.
The main activity of KARINE BIETS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KARINE BIETS is not available. You also can look at reviews of KARINE BIETS, open positions, location of KARINE BIETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARINE BIETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARINE BIETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARINE BIETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARINE BIETS, employees, financial statistics.