JOHAN VAN RENTERGHEM

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JOHAN VAN RENTERGHEM
Private companiesTransportation by Air • JOHAN VAN RENTERGHEM

Contactgegevens JOHAN VAN RENTERGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VAN RENTERGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VAN RENTERGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI JASPARLAAN 91B7; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25441999 (+32-25441999) 25441999 (+32-25441999)

Fax (fax): +32 (2) 921-86-43 +32 (2) 921-86-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VAN RENTERGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VAN RENTERGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VAN RENTERGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VAN RENTERGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VAN RENTERGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VAN RENTERGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VAN RENTERGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VAN RENTERGHEM
Products information JOHAN VAN RENTERGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE08214172363
Ondernemingsnummer: 9948638916
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JOHAN VAN RENTERGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VAN RENTERGHEM
(Get full report from official database of BE for JOHAN VAN RENTERGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VAN RENTERGHEM
Addition kinds of activities for JOHAN VAN RENTERGHEM

239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
349400. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
23890202. Band uniforms | Band uniforms
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
28340601. Astringenten, medicijn | Astringents, medicinal
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij JOHAN VAN RENTERGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VAN RENTERGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VAN RENTERGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VAN RENTERGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van JOHAN VAN RENTERGHEM in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VAN RENTERGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VAN RENTERGHEM. Laat een reactie achter voor JOHAN VAN RENTERGHEM. JOHAN VAN RENTERGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VAN RENTERGHEM. Leave a respond for JOHAN VAN RENTERGHEM. JOHAN VAN RENTERGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VAN RENTERGHEM op de google maps. Adres en contacten JOHAN VAN RENTERGHEM
Location of JOHAN VAN RENTERGHEM on the google maps. Address and contacts of JOHAN VAN RENTERGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VAN RENTERGHEM JOHAN VAN RENTERGHEM: FLPLANOFURN NV | COIFFURE RAPHAEL | FE. BARSOOM | EMILE | Herman Ch

Other related companies as JOHAN VAN RENTERGHEM: FLPLANOFURN NV | COIFFURE RAPHAEL | FE. BARSOOM | EMILE | Herman Ch

JOHAN VAN RENTERGHEM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VAN RENTERGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08214172363. Het bedrijf JOHAN VAN RENTERGHEM bevindt zich op het adres: HENRI JASPARLAAN 91B7; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in JOHAN VAN RENTERGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN VAN RENTERGHEM is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VAN RENTERGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VAN RENTERGHEM, openstaande posities, locatie van JOHAN VAN RENTERGHEM op de kaart.

JOHAN VAN RENTERGHEM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VAN RENTERGHEM, company assigned to the tax number BE08214172363. The company JOHAN VAN RENTERGHEM is located at the address: HENRI JASPARLAAN 91B7; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in JOHAN VAN RENTERGHEM were not found.
The main activity of JOHAN VAN RENTERGHEM is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VAN RENTERGHEM is not available. You also can look at reviews of JOHAN VAN RENTERGHEM, open positions, location of JOHAN VAN RENTERGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VAN RENTERGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VAN RENTERGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VAN RENTERGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VAN RENTERGHEM, employees, financial statistics.