J.M. DWELSHAUVERS

Contactgegevens J.M. DWELSHAUVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. DWELSHAUVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. DWELSHAUVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26270090 (+32-26270090) 26270090 (+32-26270090)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. DWELSHAUVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. DWELSHAUVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. DWELSHAUVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. DWELSHAUVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. DWELSHAUVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. DWELSHAUVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. DWELSHAUVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. DWELSHAUVERS
Products information J.M. DWELSHAUVERS

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in J.M. DWELSHAUVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. DWELSHAUVERS
(Get full report from official database of BE for J.M. DWELSHAUVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. DWELSHAUVERS
Addition kinds of activities for J.M. DWELSHAUVERS

519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
02419902. Melkproductie | Milk production
20260204. Kwark | Cottage cheese
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
82119906. Middelbare school, nec | Secondary school, nec

Werken bij J.M. DWELSHAUVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. DWELSHAUVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. DWELSHAUVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. DWELSHAUVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

Zoek naar antwoorden van J.M. DWELSHAUVERS in sociale netwerken
Look for responds of J.M. DWELSHAUVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. DWELSHAUVERS. Laat een reactie achter voor J.M. DWELSHAUVERS. J.M. DWELSHAUVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. DWELSHAUVERS. Leave a respond for J.M. DWELSHAUVERS. J.M. DWELSHAUVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. DWELSHAUVERS op de google maps. Adres en contacten J.M. DWELSHAUVERS
Location of J.M. DWELSHAUVERS on the google maps. Address and contacts of J.M. DWELSHAUVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. DWELSHAUVERS J.M. DWELSHAUVERS: MAISON PRAL'INN | MIEKE VANDENBUSSCHE | MARC VAN ASCH | Roloux E SA | Atelier Lucien Simon SA

Other related companies as J.M. DWELSHAUVERS: MAISON PRAL'INN | MIEKE VANDENBUSSCHE | MARC VAN ASCH | Roloux E SA | Atelier Lucien Simon SA

J.M. DWELSHAUVERS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. DWELSHAUVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf J.M. DWELSHAUVERS bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in J.M. DWELSHAUVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M. DWELSHAUVERS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. DWELSHAUVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. DWELSHAUVERS, openstaande posities, locatie van J.M. DWELSHAUVERS op de kaart.

J.M. DWELSHAUVERS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M. DWELSHAUVERS, company assigned to the tax number BE03008575439. The company J.M. DWELSHAUVERS is located at the address: LOUIZALAAN 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in J.M. DWELSHAUVERS were not found.
The main activity of J.M. DWELSHAUVERS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. DWELSHAUVERS is not available. You also can look at reviews of J.M. DWELSHAUVERS, open positions, location of J.M. DWELSHAUVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. DWELSHAUVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. DWELSHAUVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. DWELSHAUVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. DWELSHAUVERS, employees, financial statistics.